Zrinka Cvitešić

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
NA predstavi "Ekvinocijo"

Najveća joj je podrška: Niko Kranjčar na premijeri u Dubrovniku podržao Zrinku Cvitešić

Par koji već godinama živi u Londonu, viđen je na premijeri predstave "Ekvinocijo" u kojoj Zrinka igra glavnu ulogu.

Par koji već godinama živi u Londonu, viđen je na premijeri predstave "Ekvinocijo" u kojoj Zrinka igra glavnu ulogu.

Predstava "Ekvinocijo" u režiji Krešimira Dolenčića i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla premijerno je prikazana u subotu navečer u sklopu dramskog programa 75. Dubrovačkih ljetnih igara te je privukla brojna poznata lica domaće scene. Među njima je bio i naš proslavljeni nogometaš Niko Kranjčar, a on je u Dubrovnik došao podržati partnericu Zrinku Cvitešić koja igra glavnu ulogu u spomenutoj predstavi.

image
TONČI PLAZIBAT CROPIX

Iako ih nemamo prilike prečesto viđati zajedno u javnosti niti su jedan od onih parova koji se vole eksponirati, 39-godišnji bivši nogometaš nikada ne propušta priliku da svoju dugogodišnju djevojku podrži kada nastupa. I ovog ju je puta oduševljeno bodrio iz publike, a kasnije su se zajedno i fotografirali.

image
TONČI PLAZIBAT CROPIX

Glumica i umirovljeni nogometaš gotovo nikada ne govore o privatnom životu, ali poznato je da su se upoznali 2012. godine, ubrzo nakon što se Niko razveo od bivše supruge Simone Fistrić s kojom ima i kćer Loree. Jedno vrijeme su živjeli na relaciji Zagreb-London-Brač gdje imaju maslinik i svoju oazu mira, a bivši Vatreni tada je rekao da obožava svoju Zrinku te da će ju podržati u svemu što naumi.

Krajem lipnja jedna od naših najuspješnijih glumica u ekskluzivnom je intervjuu za Gloriju otkrila da nakon predstave koja je na repertoaru sve do 31. srpnja namjerava odmoriti.

"Ništa previše ne planiram jer od mog planiranja nikad ništa, pa sam se s vremenom počela prepuštati svemiru i samo držati uvijek vrata otvorena. Uvijek se oko mene vrti nekoliko projekata istovremeno i uvijek se nekako projekt koji zaista radim na kraju izbori i nametne sam. Mene kroz život baš i ne vode moje odluke i želje, više se volim prepustiti toj rijeci koja se zove život da me sama nosi. Ipak znam da ću nakon Dubrovnika na veliki, mirni i, nadam se, zasluženi odmor. Dva mjeseca najmanje. Nakon stvaranja Jele znam da će mi trebati. Uloga je to možda i najzahtjevnija koju sam imala do sada. Jedan pravi emotivni svemir u malom...", rekla nam je.

Linker
12. rujan 2024 19:06