STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
Sve je u tome

Nicole Kidman otkrila najbolji savjet koji je dobila u braku s Keithom Urbanom, jedan su od dugovječnijih parova u Hollywoodu

Par se vjenčao prije 2006. godine i otada su nerazdvojni, za razliku od brakova većine kolega koji ne uspiju izdržati sve pritiske bračnog života, ali i slave, oni su svoj uspjeli sačuvati.

Par se vjenčao prije 2006. godine i otada su nerazdvojni, za razliku od brakova većine kolega koji ne uspiju izdržati sve pritiske bračnog života, ali i slave, oni su svoj uspjeli sačuvati.

Glumica Nicole Kidman (57) i glazbenik Keith Urban (56) mogu se pohvaliti jednim od najdugovječnijih brakova u Hollywoodu, vjenčali su se prije 18 godina i ponosni su roditelji su kćeri Sunday Rose (15) i Faith Margaret (13) koje uglavnom vješto kriju od javnosti i čuvaju privatnost obitelji. O temi sretnog i uspješnog braka, slavna je Australka progovorila u jednom od nedavnih intervjua koji je dala za Vogue Australia i iskoristila priliku da udijeli savjet i drugima, kako da uspiju održati svoje bračne zajednice.

"Najbolji savjet koji sam ja dobila - dakle postoji pojedinac, postojim ja, postojiš ti i postojimo mi. Nitko drugi nema ono što ste vi sami stvorili ili ono što smo Keith i ja stvorili. Poanta je da smo odlučili biti zajedno i mi sami sve stvaramo. Ako vam se ta osoba stvarno sviđa – stvarno je volite, Bog pomaže", poručila je.

image

Keith i Nicole na Filmskom festivalu u Cannesu

JOANNE DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Naglasila je važnost kompromisa, dobrog starog pravila kojeg bi se trebalo pridržavati u bilo kojoj vezi, bilo romantičnoj ili platonskoj.

"Ljudi me uvijek pitaju: "Koji je vaš savjet za brak?" Nemam ih! Svatko radi svoje i stvara. Nisam neki guru za veze. Samo pokušavam pronaći svoj put. Emocije straha i nesigurnosti su normalne, ne morate ih potiskivati ​​ili poricati. One mogu biti tamo, ali možete raditi kroz njih. To je ono što govorim svojim kćerima - puno se toga događa iza zatvorenih vrata. Ali uvijek morate ići naprijed, jer očekivanje da sve bude prekrasno cijelo vrijeme – to jednostavno ne postoji. Bit će mnogo stvari koje će se dogoditi na zajedničkom putovanju i to je lijepo i to je u redu", zaključila je.

image

Nicole Kidman i Sunday Rose Urban

TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK

Par svoje kćeri uspješno drži podalje od svjetala reflektora, no starija se s majkom nedavno pojavila na pariškom Tjednu mode, na predstavljanju nove kolekcije luksuzne modne kuće Balenciaga. Za tu su se priliku i modno uskladile, odlučivši se za chic strukirane haljine s ovratnikom koje su pomno pratile linije njihovog tijela. I dok je Oskarovka pažnju plijenila u efektnoj Balenciaga kreaciji sa šljokicama koju je savršeno iskombinirala sa špic crnim cipelama na petu i decentnim nakitom, Sunday Rose se odlučila za malu crnu haljinu od baršuna, također komadom iz kolekcije poznate španjolske modne kuće. Look je dodatno upotpunila špic lakiranim salonkama na petu i crnom clutch torbicom. Obje su nosile i sunčane naočale sličnog stila, a to nimalo ne čudi jer je riječ o neizostavnom hit modnom dodatku, ali i frizure.

Linker
16. rujan 2024 12:10