Nina Badrić

 ANDREJA DAMNJANOVIć PRESS
Glazbena diva

Nina Badrić za svoj rođendan obožavatelje počastila novom pjesmom "Kako si", poslušajte kako zvuči

Singl će se naći na albumu koji bi trebao izaći ove godine, a 30. studenog pjevačica će održati i najveći koncert karijere i to u Areni Zagreb.

Singl će se naći na albumu koji bi trebao izaći ove godine, a 30. studenog pjevačica će održati i najveći koncert karijere i to u Areni Zagreb.

Naša omiljena pjevačka diva Nina Badrić slavi svoj 52. rođendan, a tim je povodom odlučila počastiti obožavatelje i to novom glazbenom poslasticom, pjesmom naziva "Kako si". Pjevačica ju predstavlja nakon što je prije nekoliko tjedana izbacila singl #onokad koji dominira radijskim eterom i uoči objave dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb, a već je izazvala oduševljenje njezinih obožavatelja koji ju ne prestaju hvaliti.

"Rekao bih najzrelija pjesma u karijeri Nine Badrić. Dobar početak i najava novog albuma, nadamo se dobrom nastavku", "Bravo Nina. Tolika emocija i ljubavi je utkano u tu tvoju pjesmu. A ti si je otpjevala tako dobro", "Kakva pjesma. Kakav spot. Kakva žena. Divno sve", "Ovo je bomba", "Savršeno", "Predivna balada", "Sretan rođendan, sve najbolje, zaslužila si", neki su od komentara koji su osvanuli na YouTubeu nakon što je pjesma objavljena.

"Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si". Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu", o pjesmi je ispričala Nina.

image

Nina Badrić

ANDREJA DAMNJANOVIć PRESS

Pjesmu "Kako si" prati i spot koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem koji potpisuje i onaj za #onokad, a za rap dionicu zadužen je VELI. U "Kako si", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog u zagrebačkoj Areni, na koncertu kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

Linker
08. rujan 2024 02:11