JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Strastvena ljubav

Njoj je prvoj potrčao u zagrljaj: Tko je supruga španjolskog kapetana Alvara Morate

Upoznali su se preko Instagrama, vjenčali u njezinoj rodnoj Veneciji i dobili četvero djece.

Upoznali su se preko Instagrama, vjenčali u njezinoj rodnoj Veneciji i dobili četvero djece.

Španjolci su u nedjelju imali dvostruki razlog za veliko slavlje. Prvo je mladi Carlos Alcaraz drugi put za redom osvojio Wimbledon, a navečer je španjolska nogometna reprezentacija postala Europski prvak. Na utakmici u Berlinu bio je i španjolski kralj Felipe koji je u žaru navijanja zanemario kraljevske manire, a najviše čestitki za dobru igru išlo je na račun kapetana reprezentacije Alvara Morate.

image

Alvaro Morata sa suprugom Alice

MIKA VOLKMANN/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

No njemu je bila najvažnija ona koju je dobio od supruge, talijanske dizajnerice Alice Campello. Ona je nakon pobjede s djecom utrčala na teren, a njihov zagrljaj osvojio je društvene mreže. Par se upoznao 2016. godine kada je Morata igrao za Juventus, a lijepu Alice zamijetio je na Instagramu. Nisu imali zajedničkih prijatelja, ali ju je on kontaktirao preko te društvene mreže, a kako ona tvrdi, načekao se do njenog odgovora. No jednom kada su se sreli, više se nisu razdvojili. Morata je svoju dragu zaprosio na pozornici tijekom mađioničarske predstave u Madridu, a vjenčali su se 2017. na bajkovitoj ceremoniji u njezinoj rodnoj Veneciji. Alice se bavila manekenstvom, a iskazala se i kao modna dizajnerica. Surađivala je s brendovima kao što su Dior i Chanel, a ima svoju liniju torbica pod nazivom Avril Gau.

image

Alice Campello

MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Alvaro Morata s djecom i suprugom

DANIELA PORCELLI/SPP/SHUTTERSTOCK

Par je svoju ljubav okrunio s četvero djece, blizancima Alessandrom i Leonardom, sinom Edoardom i najmlađom Bellom koja se rodila u siječnju prošle godine. Ta posljednja trudnoća lijepu Alice skoro je koštala života zbog velikih komplikacija, zbog čega je nakon poroda. Njezin suprug javno je progovorio o tom teškom razdoblju kada je strepio za život svoje supruge.

image

Alvaro Morata sa suprugom i djecom na terenu u Berlinu

JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

“Još uvijek se mirim s onim što se dogodilo. Hvala ti Alice što si me još jednom naučila lekciju. Ti si bez sumnje veliki borac i moj najveći uzor. Ovo su definitivno bili najgori dani u mom životu, ali sretan sam što si ti u njemu. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila i moj život bez tebe ne bi imao smisla. Hvala svima koji su nam bili podrška i još jednom hvala svima u Sveučilišnoj bolnici Navarra na njihovoj pažnji i liječenju", napisao je Alvaro Morata na društvenim mrežama nakon što je prošla njezina zdravstvena kriza.

A Alice koja je postala i utjecajna influencerica priznala je kako se i nakon svakog djeteta borila s postporođajnom depresijom iz koje ju je uvijek izvlačio njezin suprug. U jednom podcastu progovorila je kako se baš i ne snalazi s popularnošću koju joj je donio brak sa slavnim nogometašem i da joj je trebalo prilično vremena kako bi ulovila balans između privatnog i javnog života. Otkrila je da njihov brak kao i svaki drugi, da imaju svoje uspone i padove, da se znaju temperamentno posvađati, da znaju satima i ne razgovarati, ali jednako tako da znaju da nikada jedan drugog ne bi povrijedili. Otkrila je kako je u početku njegove probleme vezane uz nogometnu karijeru pomalo ismijavala, činili su joj se nevažnima jer ih nije razumjela, a sada, kada joj je puno toga jasnije, njegova je najveća podrška.

Linker
22. kolovoz 2024 08:32