Sean Stewart

 SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Nije dugo čekao

Nova ljubav nakon razvoda? Sin Roda Stewarta uhvaćen s bivšom djevojkom slavnog glumca

Sean Stewart nedavno se rastao od Jody Weintraub s kojom je u braku bio godinu dana.

Sean Stewart nedavno se rastao od Jody Weintraub s kojom je u braku bio godinu dana.

Stariji sin legendarnog Roda Stewarta, Sean Stewart, viđen je u društvu 32-godišnje Julije Stambler, inače bivše djevojke glumca Charlieja Sheena. Fotografi su 43-godišnjeg glazbenika uhvatili s manekenkom tijekom njihovog romantičnog izlaska u Los Angelesu, a par se nije libio u iskazivanju nježnosti pa su se tako u jednom trenutku i strastveno poljubili. Ova je vijest došla nedugo nakon što je izvor blizak Stewartu za medije potvrdio kako se razvodi od supruge Jody Weintraub, televizijske producentice s kojom je u braku bio nepunih godinu dana.

image

Sean Stewart i njegova nova odabranica u jednom su se trenutku i poljubili

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Na početku im je išlo uistinu dobro, ali su početkom ove godine počeli imati ozbiljnije probleme. Unatoč brojnim pokušajima, shvatili su da jednostavno nisu jedno za drugo i da je došlo vrijeme da krenu svatko na svoju stranu. Razdvojeni su već nekoliko mjeseci pa je samo pitanje vremena kada će se i službeno rastati", rekao je izvor za britanski Daily Mail.

Također je dodao i kako je glazbenik već neko vrijeme u novoj vezi s "misterioznom plavušom" s kojom se odlično slaže, a izgleda kako je govorio upravo o Sheenovoj bivšoj.

image

S 32-godišnjom manekenkom Stewart je "uhvaćen" samo nekoliko dana nakon objave vijesti da se rastaje

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bivša zvijezda serijala "Dva i pol muškarca" u vezi s Julijom bio je tijekom 2017., a upoznali su se na vrlo neobičan način. Naime, u to je vrijeme manekenka bila dadilja njegovim blizancima Robu i Maxu koje je dobio u braku s bivšom suprugom Brooke Mueller. Iako je Sheen tada govorio da je s Julijom pronašao pravu ljubav, njihova veza ipak nije potrajala.

Linker
17. srpanj 2024 06:02