FOTOSTAND/NACHTIGALL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
Zajedno na utrci

Obožava motore i svoju djevojku: Keanu Reeves sa svojom Alexandrom stigao na utrku u Njemačku

Holivudskog glumca, glazbenika i zaljubljenika u motore djevojka je pratila na sportski događaj kao što on njoj pruža podršku na glamuroznim umjetničkim okupljanjima.

Holivudskog glumca, glazbenika i zaljubljenika u motore djevojka je pratila na sportski događaj kao što on njoj pruža podršku na glamuroznim umjetničkim okupljanjima.

Poslije nedavnog nastupa s njegovim rock sastavom Dogstar u Zagrebu, u sklopu INmusic festivala, Keanu Reeves, uživa u slobodno-poslovnoj aktivnosti u Njemačkoj. Holivudski glumac poznat je i kao motociklistički fan te osnivač tvrtke Arch Motorcycle Company u Los Angelesu čija je djelatnost proizvodnja motorkotača s njegovim potpisom. Stoga ne iznenađuje da je prošlog vikenda s posebnom zanimanjem pratio utrku MotoGP Grand Prix u Njemačkoj, a pritom ga je pratila dugogodišnja djevojka, Alexandra Grant.

Ležerno odjeven par uživao je u motorističkom spektaklu koji se održava u njemačkom gradu Hohenstein-Ernstthalu, u Saskoj, piše Daily Mail. S obzirom na to da je zvijezda akcijske franšize "John Wick" uz pomoć proizvođača motocikala Gard Hollingera prije deset godina lansirao motocikl KRGT-1, dolazak na važnu utrku na kojoj se prezentiraju najbolja vozila u tom sportu bio je očekivan. No bez obzira na to što je malo koga iznenadio, 59-godišnji glumac izazvao je oduševljenje okupljenih: organizatori utrke odali su mu počast tako da su ga zamolili da s djevojkom zamahne kockastom zastavom i simbolično otvori spektakl.

image

Keanu Reeves i njegova djevojka Alexandra Grant pratili su motociklističku utrku u Njemačkoj

RADEK MICA AFP

Dodajmo i to da 51-godišnja američka vizualna umjetnica Alexandra Grant s partnerom dijeli interes prema motorističkim utrkama, dok ju on prati na glamurozna umjetnička događaja i otvaranja izložbi. Tako su početkom svibnja ove godine, s rukom u ruci, zamijećeni na 19. gala svečanosti Hammer Museum u Los Angelesu, a pojavili su se i na umjetničkom okupljanju te prikupljanju sredstava u galeriji "The Geffen Contemporary" u sklopu losangeleškog Muzeja suvremene umjetnosti u travnju ove godine. Tom prilikom Alexandra Grant privlačila je poglede u raskošnoj, tirkiznoj večernjoj haljini, a na veselje brojnih fotografa par se i poljubio na crvenom tepihu.

image
FOTOSTAND/NACHTIGALL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Prije nego što su u studenom 2019. izašli u javnost kao par, Alexandra i Keanu bili su prijatelji: surađivali su na izdavanju dvije knjige, "Oda sreći" 2011. te "Sjene" koja je objavljena tri godine kasnije, što je uz osnivanje male izdavačke kuće "X Artists‘ Books", bio bitan detalj koji ih je povezao i nagnao da se zavole.

"Mislim da me svaka osoba koju sam poznavala nazvala u prvom tjednu studenog i to je fascinantno", rekla je vizualna umjetnica za britanski Vogue početkom 2020., privikavajući se na činjenicu da je zbog otkrivanja veze s holivudskom zvijezdom postala poznata diljem svijeta. Njezina prijateljica, kanadsko-američka glumica Jennifer Tilly, otkrila je u veljači 2020. da par izlazi već godinama.

image

Holivudski glumac nastupio je sa svojim bendom na ovogodišnjem INmusic festivalu

VANESA PANDŽIĆ/ CROPIX

"Sjećam se da mi je prije nekoliko godina, rekla: ‘Keanu Reeves je moj dečko‘, a ja sam odvratila: ‘Čekaj. Što?!‘", prepričala je glumica za Page Six. Premda ne otkrivaju koliko su dugo u vezi, Keanu Reeves i njegova djevojka ne kriju koliko su sretni. Kad mu je u razgovoru za People prošle godine postavljeno pitanje otkriti svoj "posljednji trenutak blaženstva", izjavio je:" Prije nekoliko dana s mojom djevojkom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smijali smo se, smijali i smijali. Osjećam se odlično. Stvarno je lijepo biti s njom", zaključio je glumac.

Linker
07. rujan 2024 07:05