Jeremy Allen White nastavlja suradnju s Calvinom Kleinom
 

 TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK
Opet u boksericama

Obožavateljice su oduševljene: "Najseksi muškarac u svijetu showbusinessa" snimio je kampanju za rublje Calvina Kleina

U međuvremenu je vježbao zbog uloge u filmu o braći hrvačima ‘Željezna kandža‘, a seksepilan rezultat vidljiv je na fotografijama Merta Alasa koji ga je razodjenuo na kraju ljeta.

U međuvremenu je vježbao zbog uloge u filmu o braći hrvačima ‘Željezna kandža‘, a seksepilan rezultat vidljiv je na fotografijama Merta Alasa koji ga je razodjenuo na kraju ljeta.

Dobre navike i projekte vrijedi ponoviti, pogotovo snimanje nove kampanje za muško rublje Calvina Kleina čija je zvijezda američki glumac Jeremy Allen White, najseksepilniji frajer u zabavljačkoj industriji prema izboru magazina People. Glumac poznat po ulozi Carmena Anthonyja Berzatta u seriji "Medvjed" u novoj kampanji ponovno reklamira pamučne bokserice nove, jesenske kolekcije i jeans. U međuvremenu je sa Zackom Efronom snimio film "Željezna kandža" zbog kojeg je morao naporno vježbati (riječ je o biografskom projektu utemeljenom na stvarnom životu teksaških hrvača braće Von Erich), a seksepilan rezultat uloženog truda vidljiv je u novoj kampanji.

Ležerno smješten u naslonjač presvučen pamučnom tkaninom, glumac izgleda kao da provodi posljednje dane ljeta u kući na plaži u Hamptonsima: stječe se dojam da ga je fotograf Merta Alaşa uhvatio u trenutku dok razmišlja hoće li se, obnažen u rublje i sportske čarape Calvin Klein, još jednom osvježiti u oceanu prije završetka sezone. Na drugoj fotografiji White opušteno pozira na rubu bazena u crnim boksericama s dva zaigrana psa i panoramskim pogledom na more. U trećoj sceni glumac pozira raskopčanog prsluka ud trapera, u jeansu ravnog kroja inspiriranim 90-ima i sunčanim naočalama, piše magazin Bustle. Estetska vizija turskog fotografa koji često radi u tandemu s Velšaninom Marcusom Piggottom, oslanja se na izgled glumaca. Vidljivo je da je vježbanjem ojačao taman koliko je potrebno, u prvom planu su njegov ravan trbuh i pločice pa ne čudi što obožavateljice ostaju bez daha.

Bez obzira na to sviđao nam se njegov prodoran pogled svijetloplavih očiju, netipičan oblik nosa i jamica na bradi, njegovo tijelo - najvažniji adut modne kampanje - izgleda kako treba. Dobitnik Emmyja za ulogu neobičnog kuhara koji se vraća u rodni grad kako bi preuzeo obiteljski lokal specijaliziran za sendviče, izgleda bolje no ikad pa nije teško pogoditi kakvi su komentari kampanje na društvenim mrežama

"Da, da i da za kuhara", oglasila se zadivljena pratiteljica.

"Kupit ću sve", dodala je druga misleći na set od pet bokserica koji se, kako piše Bustle, prodaje po promotivnoj cijeni od 49 dolara odnosno 44 eura. Čarape na zvijezdi kampanje također izgledaju sjajno. Ne bi čudilo da se i one razgrabe u trenu, kao podsjetnik na kampanju koja slavi modu i privlačno tijelo američkog glumca.

Linker
16. rujan 2024 14:56