Adele 

 BEAUTIFUL SPORTS/WUNDERL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
3 GODINE VEZE

Od braka nije odustala: Pred više od 70 tisuća ljudi Adele napokon potvrdila sretne vijesti

Već dvije godine priča se o njezinim zarukama s dugogodišnjim partnerom, ali se tek sada oglasila.

Već dvije godine priča se o njezinim zarukama s dugogodišnjim partnerom, ali se tek sada oglasila.

Iako se već neko vrijeme nagađa da je zaručena, pa čak i da se sa svojim partnerom Richom Paulom (42) vjenčala, Adele (36) je na koncertu u Münchenu napokon otkrila da je vjenčanje u planu. Nakon višemjesečnih šuškanja, britanska pjevačica potvrdila je da će se nakon tri godine veze s američkim sportskim agentom vjenčati i to pred više od 70 tisuća obožavatelja pa su društvene mreže preplavljene njezinim priznanjem.

Naime, Adele je odgovarajući na pitanje s transparenta "Udaj se za mene", odgovorila: "Ne mogu, već se udajem" i time potvrdila zaruke. Iako se o njezinom zaručničkom i bračnom statusu piše već neko vrijeme, The Sun navodi kako se par zaručio tek prošlog mjeseca i to u njezinom rodnom gradu Tottenhamu. Doduše, informaciju koliko su dugo zaručeni nije otkrila.

Par je zajedno od 2021. godine, a prvi put su se pojavili u javnosti na NBA finalu u Phoenixu te godine. Iako često dolaze na košarkaške utakmice, na druga događanja rijetko stižu zajedno, a još rjeđe govore o svojim privatnim životima pa je interes javnosti zbog toga i veći. Tako su šuškanja o zarukama pristuna još od 2022. kada je na dodjelu BRIT Awards stigla s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. Ipak, na brojna zapitkivanja odbila je odgovoriti. "Kao da bih ikome rekla jesam li ili nisam", kazala je tada u showu Grahama Nortona.

U međuvremenu je uhvaćena kako na ruci nosi prsten s kruškolikim dijamantom, ali nije poznato radi li se o istom prstenu s kojim je fotografirana i na dodjeli nagrada prije dvije godine.

Iza Adele je brak sa Simonom Koneckijem s kojim je dobila sina Angela, a rastali su se 2019., nakon osam godina veze i samo godinu nakon vjenčanja. Razvod je finaliziran 2021., a njezin posljednji album "30" - koji je objavljen te iste godine - inspiriran je upravo njihovim rastankom te odnosnom sa sinom.

Linker
05. rujan 2024 11:18