Bračne zavjete obnovili su popularnoj kapelici za vjenčanja u Las Vegasu

 INSTAGRAM
U Las Vegasu

Od nezgode na prvom spoju do velike ljubavi i petero djece: Jamie Oliver obnovio bračne zavjete sa suprugom

Slavni kuhar obilježio je njemu jedan od najvažnijih dana u životu na poseban način, a dio atmosfere podijelio je na svom profilu na Instagramu.

Slavni kuhar obilježio je njemu jedan od najvažnijih dana u životu na poseban način, a dio atmosfere podijelio je na svom profilu na Instagramu.

Slavni britanski chef Jamie Oliver i njegova supruga Jools Oliver u skladnom su braku već gotovo dva i pol desetljeća, a svakim danom vole se još više. Koliko im je stalo njegovati odnos koji imaju potvrdili su i ovih dana kada su u Las Vegasu povodom 24. godišnjice braka obnovili svoje bračne zavjete. Isto su učinili i prošle godine na obiteljskom odmoru koji su proveli na egzotičnim Maldivima, ali pohvalili su se na društvenim mrežama i pokazali svima kako su obilježili njima važan dan.

"Sretna ti 24. godišnjica braka Jools Oliver! 24 godine!!! Volim te - Las Vegas dušo!!", napisao je Jaime uz objavu koju je podijelio na svom profilu na Instagramu, uz fotografije iz Las Vegasa, ali i one s njihova vjenčanja, a na oba je bio prisutan imitator Elvisa Presleyja, inače Joolsinog najdražeg pjevača.

Zavjete su obnovili u tamošnjoj popularnoj kapelici za vjenčanja Graceland Wedding Chapel, a supružnici pojavili su se u više, manje ležernim izdanjima. Ona je nosila traperice, bijelu košulju s cvjetnim uzorkom i smeđe čizme, a on se odlučio za sivo odijelo s bijelom košuljom i crvenom ružom na reveru.

Jamie je prošlogodišnju ceremoniju obnove zavjeta na Maldivima komentirao tijekom gostovanja u emisiji "The Graham Norton Show" kada je rekao da mu je obnova zavjeta značila više od dana vjenčanja. "To je bila ideja moje žene. Izgovaranje zavjeta po drugi put značilo je zapravo nešto više jer sam smatrao da smo zaslužili to učiniti, a ne samo izgovoriti, i svidjelo mi se. To je zapravo bilo jako lijepo, vrlo romantično, i na kraju sam uživao u tome više nego itko drugi", priznao je tada.

image

Par je u sretnom braku od 2000. godine

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za posebnu tu priliku Jamie je izgledao elegantno u plavom odijelu, u kombinaciji s čistom bijelom košuljom i cvijetom na reveru, dok je Jools nosila romantičnu vjenčanicu s otvorenim ramenima. "Dobro jutro svima, ja i Jools Oliver ponovno smo se vjenčali! Da, nakon 23 godine zajedno, mislili smo da bi to bio poseban trenutak da proslavimo obnavljanje naših vjenčanih zavjeta prije nego što djeca počnu napuštati gnijezdo. Bilo je stvarno posebno, smiješno i romantično. Oduvijek smo sanjali o odlasku na Maldive i bilo je baš onako kako smo sanjali, jednostavno nevjerojatno!", napisao je tada Jamie.

Par je u sretnom braku dobio petero djece, 21-godišnju kćer Poppy, 20-godišnju Daisy, 14-godišnju Petal, 12-godišnjeg sina Buddyja i 7-sedmogodišnjeg Rivera, a Jamie je nedavno otkrio da ne namjeravaju stati i da im je želja da imaju još djece. Jamie je prvi put pogledao suprugu Jools - punim imenom Juliette Norton - kad je njoj bilo 17, a njemu 18 godina. Jools, punim imenom Juliette Norton, zapela je Jamieju za oko kada je on bio mlad i ambiciozan kuhar, a ona je bila manekenka u usponu. Za Jamieja je to bila ljubav na prvi pogled, nakon čega joj se je udvarao sljedeća tri mjeseca, šaljući joj svakodnevno pisma u Japan gdje je tada radila. Stoga njegovom veselju nije bilo kraja nakon što je napokon pristala izaći s njim u kino, no prvi spoj nije prošao kako si ga je zamišljao. Naime, na putu do tamo, doživjeli su lakšu prometnu nezgodu, pa Jools nije ostala impresionirana njegovim vozačkim vještinama.

"Vozili smo se tamo te večeri i onda sam se zabio svojom Ford Fiestom u stražnji dio drugog automobila. Sažalila se nada mnom i pomislila da s obzirom na to kako vozim zasigurno mi treba podrška u životu", našalio se Jamie na svoj račun jednom prilikom u talk showu Alana Carra "Chatty Man".

Srećom, Jools, nije obeshrabrio taj njihov pomalo neugodan prvi spoj jer kad se vratila iz Japana, stvari su postale ozbiljne i počeli su zajedno živjeti u malom stanu u Hammersmithu, dok je Jamie gradio karijeru u kultnom River Cafeu.

Vjenčali su se u ljeto 2000. godine u povijesnoj crkvi Svih Svetih u Ricklingu u Essex, nakon osam godina veze, međutim, kao i kod većine parova, stvari postaju malo kompliciranije nakon što se svadbena torta pojede i nastavi stvarni život, pogotovo ako imate puno obaveza. "Stalno se svađamo. Mnogi moji prijatelji ne mogu vjerovati koliko. On me izluđuje jer me nikad ne sluša, a ja njega izluđujem jer mogu biti užasno sebična", priznala je Jools prije 13 godina za medije.

Iste godine ispričala je i kako je provjeravala svog slavnog supruga kako bi se uvjerila da joj je još uvijek vjeran. "Provjeravala sam njegovu e-poštu, Twitter, telefon. Činilo se da je sve u redu. Kaže da sam ljubomorna djevojka, ali mislim da sam prilično opuštena, s obzirom na to", izjavila je Jools za The Telegraph.

Njezina je ljubomora proizašla iz perioda kada se Jamie tek proslavio i kada su ga mlade žene i obožavateljice tretirale poput najveće glazbene zvijezde. "Nisu to bile samo mlade djevojke, bile su tu u žene srednje dobi i mlade djevojke. Bilo je to kao da sam neka zvijezda, nasumično bacanje gaćica i grudnjaka", prisjetio se Jamie ranije.

Jamie je 2018. godine otkrio i da je Jools sumnjala da joj je bio nevjeran zbog sumnjivih mrlja koje je imao na koljenima. "Moja me gospođa jednom optužila da imam ljubavnicu, jer sam stalno nestajao i vraćao se sa zelenilom na koljenima. Bila je sezona tikvica i bio sam u povrtnjaku!", ispričao je za časopis Closer. Ipak, njihova je ljubav bila jača od svih nesuglasica, svađa i sumnji, a čini se da im je i nakon toliko godina i dalje na prvom mjestu.

Linker
26. lipanj 2024 15:04