Bjorn Ulvaeus i Christina Sas 

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
INTIMNA CEREMONIJA

Osnivač grupe ABBA pronašao novu ljubav u osamdesetima, vjenčao se nakon 2 godine veze

Bit će to treća sreća za Björna Ulvaeusa koji je sve iznenadio kada je prije dvije godine otkrio da se razvodi nakon više od četiri desetljeća braka.

Bit će to treća sreća za Björna Ulvaeusa koji je sve iznenadio kada je prije dvije godine otkrio da se razvodi nakon više od četiri desetljeća braka.

Prije nešto malo više od dvije godine, Björn Ulvaeus (79) s obožavateljima je podijelio vijest da se od supruge Lene Kallersjo razvodi nakon više od 40 godina braka, ali čini se kako mu to nije poljulalo vjeru u tu instituciju. Član jedne od najpopularnijih glazbenih skupina na svojem je Instagram profilu otkrio da se 21. rujna u Kopenhagenu vjenčao sa svojom partnericom Christinom Sas (51) u društvu najbližih prijatelja i obitelji.

Ceremonija nije bila klasična pa tako mladenka nije nosila bijelu vjenčanicu već je odabrala pastelno zelenu kreaciju danskog dizajnera Soerena Le Schmidta, dok je glazbenik nosio odijelo u kombinaciji s bijelom majicom. Vjenčala ih je Sandi Toksvig, popularna dansko-britanska voditeljica i komičarka koja je nama najpoznatija zahvaljujući showu "Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar".

image

Björn Ulvaeus i Christina Sas na crvenom tepihu 2022. godine

FREDRIK PERSSON/TT/SHUTTERSTOCK

Par se, kako je Björn objavio, upoznao u Nürnbergu 2021. godine, zajedno su radili na posljednjem albumu grupe ABBA "Voyage", a vezu su započeli u proljeće 2022., par mjeseci nakon što je glazbenik objavio da se razvodi, a u javnosti su se prvi put pojavili već u lipnju te godine.

image

ABBA - Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad i Benny Andersson 1975. godine

IBL/SHUTTERSTOCK

Nije poznato jesu li ceremoniji prisustvovali i drugi članovi grupe - Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad i Agnetha Fältskog, koja mu je ujedno i prva supruga.

image

Agnetha Fältskog i Björn Ulvaeus

SHUTTERSTOCK

Naime, za Björna je ovo treći brak. S Agnethom je bio u braku od 1971. do 1980. te s njom dobio kćer Lindu i sina Petera, da bi se zaljubio u novinarku Lenu Kallersjo i s njome vjenčao 1981. godine. Par je u braku dobio dvije kćeri - Emmu i Annu, a nakon odluke da će se rastati nakon 41 godine obožavateljima su poručili da će i dalje ostati obitelj i nastaviti zajedno slaviti sve velike događaje, uključujući i rođendane svojih unuka koji su im najvažniji.

image

Björn Ulvaeus s unukom Hedvigom i kćeri Annom te suprugom Lenom Kallersjo 2021. godine

IBL/SHUTTERSTOCK
Linker
22. rujan 2024 19:19