PIXSELL
Najsretniji dan

Oženio se Baby Lasagna! Mladi glazbenik uplovio je u bračne vode s Elizabetom Ružić, ovo je njihova ljubavna priča

Intimno vjenčanje održano je u Završju, malom mjestu u Istarskoj županiji, i to uz najbliže članove obitelji i prijatelje.

Intimno vjenčanje održano je u Završju, malom mjestu u Istarskoj županiji, i to uz najbliže članove obitelji i prijatelje.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta Ružić vjenčali su se u srednjovjekovnoj crkvici u Završju, naselju u Istarskoj županiji. Fotografi su sretne mladence snimili ispred crkve - mlada je blistala u dugačkoj vjenčanici od bijele čipke s volanima, dok je glazbenik nosio klasično tamnoplavo odijelo na pruge. Vjenčanje je održano uz najbliže članove obitelji i prijatelje, a gostima navodno nije bilo dozvoljeno fotografiranje. Kako donosi Istarski.hr, mladoženji je vjenčani kum bio njegov mlađi brat Martin, dok je Elizabeti kuma bila njezina najbolja prijateljica.

image

Par se vjenčao u Istri

PIXSELL
image
PIXSELL

Ljubavna priča mladog para započela je na vrlo moderan način - na Instagramu, gdje je Elizabeta Marku poslala zahtjev za prijateljstvo, a nakon prvog spoja mislila je kako je sve upropastila jer ga je "udavila" opširnom listom svojih najdražih ljubavnih balada. No Marko je bio i više nego oduševljen njihovim izlaskom i to je bio početak njihove ljubavi.

image

Elizabeta Ružić i Marko Purišić (Baby Lasagna) na 31. dodjeli glazbene nagrade Porin

LUCIJA OČKO/CROPIX

Trenutno s 27-godišnjom videoumjetnicom dovršava uređenje kuće u Kašteliru, gdje je i snimljen spot za "Rim Tim Tagi Dim", pjesmu kojom nas je glazbenik predstavljao na Euroviziji. Elizabeta je na neki način žena iz sjene Markovog uspjeha, koja je najzaslužnija i za potpuni PR paket, uključujući spotove, te društvene mreže, u koji je "upakiran" projekt Baby Lasagna. U nedavnom intervjuu za Gloriju, glazbenik nam je otkrio da svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi upravo u društvu svoje zaručnice, sada supruge Elizabete, a često je nagovara da mu pravi - wok.

Linker
26. listopad 2024 21:51