Matija Cvek

 MARE MILIN
Najsretniji dan

Oženio se Matija Cvek! Na vjenčanje stigli i brojni poznati uzvanici

Vjenčanje je održano u bazilici svetog Antuna Padovanskoga, uz najbliže članove obitelji, prijatelje i kolege.

Vjenčanje je održano u bazilici svetog Antuna Padovanskoga, uz najbliže članove obitelji, prijatelje i kolege.

Zagrebački pjevač Matija Cvek uplovio je u bračnu luku s partnericom Miriam Cikron koja mu je u veljači ove godine podarila kći Lotu. Samozatajna glazbena zvijezda ne voli pompu i učinio je što je mogao da obred u zagrebačkoj bazilici sv. Antuna Padovanskoga prođe uz što manju pozornost medija, no okupljanje uzvanika i fotografije koje je objavio portal 24 sata ipak su otkrili da se radi o vjenčanju. Kada je prema stepenicama bazilike naposljetku krenuo i dotjerani Matija Cvek u ružičastom odijelu, nije bilo sumnje u to tko je mladoženja.

O njegovoj odabranici Miriam, koja je za veliki dan izabrala vjenčanicu uskog kroja, zna se da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu novom albumu. Miriam se okušala i kao glumica u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv".

image
BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe", ispričao je Cvek ranije o svojoj odabranici u razgovoru za InMagazin i dodao da ga je saznanje da će postati otac uvelike promijenilo.

"Mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako važno i da sve što ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno‘‘, rekao je glazbenik.

Na vjenčanju sretnog para viđeni su, među ostalima, roker Dino Jelusić, pjevač Alen Đuras i njegova zaručnica, voditeljica Ana-Klaudija Štilinović, prijatelji i članovi obitelji.

image

Matija Cvek

MARE MILIN
Linker
05. rujan 2024 11:28