VALERIE TERRANOVA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
veliki povratak

Paris Hilton je nakon 18 godina objavila drugi studijski album na kojem progovara o ADHD-u, suprugu i majčinstvu

Zov reflektora i scene za slavnu partijanericu još uvijek je neodoljiv pa sada kreće u promociju svog albuma, a sve češće nastupa kao i DJ.

Zov reflektora i scene za slavnu partijanericu još uvijek je neodoljiv pa sada kreće u promociju svog albuma, a sve češće nastupa kao i DJ.

Paris Hilton, američka reality zvijezda, glumica, glazbenica i DJ-ica, praunuka Conrada Hiltona, osnivača Hilton hotela, nakon osamnaest godina objavila je svoj drugi album pod nazivom Infinite Icon! Iako ne spada ni u pjevačice ni u glazbenice koje bi harale top ljestvicama, ova živa Barbika ima vjernu sljedbu koja ju prati što god radila. U pjesmama na novom albumu Paris progovara o svojoj intimi pa tako i o životu s ADHD-om, odnosno poremećaju hiperaktivnosti i deficita pažnje, zatim o ljubavi prema suprugu, majčinstvu, slavi...

image

Muzika i nastupi za nju su navjeći adrenalin

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Iako je najpoznatija kao partijanerica i najpoželjnija meta paparazza bez koje nije mogao proći niti jedan zapaženiji tulum, posljednjih godina posvetila se obitelji. Nakon mnogo neuspješnih veza, ljubav je pronašla s američkim piscem Carterom Reumom. Iako ga je poznavala od rane mladosti tada joj nije bilo ni na kraj pameti da se skrasi, pogotovo s jednim ozbiljnim dečkom kojem je studij bio važniji od tulumarenja. Ponovo su se sreli 2019. na večeri kod njegove sestre i tada je planula ljubavna priča koja je danas okrunjena brakom i dvoje djece. Vjenčali su se 2021., a Paris je tada izjavila da ju je prije zanimao samo novac koji joj je donosio slobodu, a sada ju zanimaju samo djeca. Nije ih mogla dobiti prirodnim putem, priznala je da ide na medicinski potpomognutu oplodnju i da bi voljela imati blizance, no par se na kraju odlučio na surogat majku. U siječnju 2024. dobili su sinčića kojeg su nazvali Phoenix Barron, i tada je otkrila da sigurno neće ostati na jednom djetetu jer još imaju dvadeset smrznutih embrija pa je tako nakon samo deset mjeseci, u studenom iste godine par dobio kćer koju su nazvali London.

image

Sa suprugom Carterom Reumom

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Djeca su joj postala centar svijeta, često govori kako uživa u braku, no ne zapostavlja ni posao. Ponovo se vratila na pozornicu kao DJ, a novi album donijet će joj bez sumnje i nove nastupe. Kako tvrde kritičari, Infinite Icon! je zreliji i kvalitetniji uradak od njezinog studijskog prvijenca jednostavno nazvanog Paris, a puna novootkrivene kreativne energije i inspiracije, već najavljuje i treći album.

image

Sa Phoenixom i London koje je rodila surogat majka

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

‘‘Znam da imam puno drugih projekata i poslovnih pothvata, ali svima sam rekla da mi je glazba ipak najvažnija i netko je trebao doći i spasiti pop glazbu. Dakle, ovdje sam‘‘, duhovito je zaključila Paris Hilton o svom glazbenom povratku, a međuvremenu je zaista teško nabrojiti čime se sve bavila. Snimala je nespretne kućne videe o kuhanju, lansirala liniju parfema, imala nekoliko reality emisija, pisala memoare, snimala dokumentarce... Dakle, neviđen spoj raznih aktivnosti koji su joj na kraju donijeli i zavidnu zaradu pa se njezino bogatstvo procjenjuje na oko 300 milijuna dolara. No nije joj bilo uvijek bajno u život jer mogla je potrošiti puno više nego što bi zaradila. Zato je vjerojatno potražila zaradu pod svjetlima raznih reflektora. jer ona, kao i njezina sestra Nicky, pa i njihov otac Richard Hilton, nemaju puno od hotelske korporacije jer je Barron Hilton 97 posto novca od prodaje hotelskog carstva podijelio između raznih zaklada, a ostatak na osmero djece, unučad i nećake. Tako da titula ‘‘bogata nasljednica‘‘ kojom ju često nazivaju mediji, zapravo uopće ne stoji.

image

Paris Hilton bavi se i društveno aktivnim radom pa je pred odborom zastupničkog doma govorila o zaštiti i pravima djece

LAMKEY ROD/CNP/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
14. rujan 2024 09:40