Dino Goleš i Nina Slišković Goleš

 IRMA.JPG
SRETNE VIJESTI

Poznati voditelji dobili drugog sina, otkrili i ime koje su odabrali

Nina Slišković Goleš i Dino Goleš dobili su još jedno dijete, a njihov Šimun postao je veliki brat.

Nina Slišković Goleš i Dino Goleš dobili su još jedno dijete, a njihov Šimun postao je veliki brat.

Obitelj radijske voditeljice Nine Slišković Goleš i televizijskog voditelja Nove TV Dine Goleša postala je veća za još jednog člana.

"I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj", napisala je presretna 34-godišnja Nina uz fotografiju iz rodilišta, na kojoj nasmiješeno pozira sa sinom u naručju.

Nina i Dino vjenčali su se prije šest godina, a prije tri godine postali su roditelji sina Šimuna, kojeg su polako pripremali za dolazak mlađeg brata.

"S obzirom na to da je Šimun nedavno iz prve ruke pratio trudnoću moje sestre i dolazak moje nećakinje Mile na svijet, proces mu je donekle jasan, a radost i uzbuđenje iščitavam kroz neke njegove male nježnosti i priče. S obzirom na to koliko je on nježno, blago i nesebično biće, vjerujem da će biti baš savršeni stariji brat. Nismo mu rekli odmah, pričekali smo da prođe neki prvi period prije nego podijelimo tu sretnu vijest s njim, a onda smo ga posjeli i jednostavno razgovarali s njim. Sve smo to vrlo slikovito i potkrijepljeno primjerima iz prakse odradili, ne bismo li mu što više približili tu jednu, za dijete, pomalo apstraktnu ideju", otkrila nam je Nina prije nekoliko mjeseci.

image

Prije tri godine postali su roditelji dječaka Šimuna

IRMA.JPG

Uz to je ispričala kako su joj prva tri mjeseca druge trudnoće bila znatno teža nego prvo tromjesečje prve trudnoće.

"Mučnine i slabost bili su puno izraženiji", priznala je Nina i dodala kako tijekom druge trudnoće nije bila opuštenija, ali da je bila mirnija jer je znala što je čeka, kao i da će ovo biti ljeto koje će posebno pamtiti.

Linker
17. rujan 2024 03:45