Matija Cvek

 MARE MILIN
Ponosni tata

Prvo zajedničko ljetovanje kao iz snova: Matija Cvek objavio fotografije sa 6-mjesečnom kćerkicom

Pjevač je u veljači ove godine postao otac djevojčice Lote koju je dobio sa suprugom Miriam Cikron.

Pjevač je u veljači ove godine postao otac djevojčice Lote koju je dobio sa suprugom Miriam Cikron.

Nakon što je krajem srpnja uplovio u bračne vode sa Zagrepčankom Miriam Cikron, Matija Cvek (31) na društvenim je mrežama otkrio kako provodi godišnji odmor. Naš pjevač ljetne dane provodi u maženju sa šestomjesečnom kćerkicom Lotom, a tom je prigodom objavio i nekoliko fotografija s odmora.

"Guštajte", "Imaš najslađu krafnicu", "Preslatki ste", samo su neki od komentara njegovih pratitelja ispod objave. Na fotografijama koje je podijelio na Instagram profilu pjevač u naručju drži djevojčicu koju su on i supruga dobili u veljači ove godine.

On i Miriam vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno slavlje zatim su nastavili na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja.

Iako se o njegovoj supruzi Miriam ne zna mnogo toga, poznato je da je samozatajna Zagrepčanka završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovom novom albumu. Miriam se također okušala i kao glumica u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv".

"Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari koje nam okružuju", ispričao je pjevač ranije o svojoj odabranici u razgovoru za InMagazin pa pritm otkrio kako ga je saznanje da će postati otac značajno promijenilo.

"Mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako važno i da sve što ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno", zaključio je Matija Cvek.

Linker
09. rujan 2024 17:54