Mario Kučera
KRAJ LJUBAVI

Rastaje se Indira Levak: "Ostajemo poslovni partneri i prijatelji"

Pjevačica je 11 godina provela u braku s Miroslavom Levakom, tvrdila je da je u njemu pronašla srodnu dušu, ali i partnera koji može parirati njezinom eksplozivnom temperamentu.

Pjevačica je 11 godina provela u braku s Miroslavom Levakom, tvrdila je da je u njemu pronašla srodnu dušu, ali i partnera koji može parirati njezinom eksplozivnom temperamentu.

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati‘‘, napisala je naša popularna pjevačica Indira Levak i tako šokirala javnost objavom o kraju njezinog drugog braka.

image

Miroslav i Indira Levak

Bivša pjevačica Colonije i Miroslav Levak još nedavno su djelovali kao izuzetno skladan par - on ju je često pratio na nastupima, a ona je uvijek govorila kako je njezin suprug pravi muškarac u kojem ima najveću potporu. No nakon prvog razvoda od Narcisa Mujkića, govorila je i o tome da se svatko u životu nađe pred ljubavnim brodolomom, samo da je najvažnije ustati i krenuti dalje.

Život joj je nakon prvog brodoloma donio Miroslava s kojim je jedanaest godina provela u braku, ali nikad nije tvrdila da je sve sjajno. Otvoreno je govorila da ni njezin, kao ni drugi brakovi, nije idealan. Uobičajene trzavice bile su i dio i njihove svakodnevice, ali je priznala i kako su oboje izuzetno temperamentni pa ponekad u njihovom odnosu znaju frcati i iskre. Ona je bila ta koja mu je prišla i često se zahvaljivala svojoj hrabrosti na tom činu jer je smatrala da je konačno pronašla svoju srodnu dušu. Čini se da ipak nije tako - možda je njihovom odnosu presudio temperament, a možda i nešto treće, no to će ostati samo njihova tajna.

Linker
05. rujan 2024 11:28