NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Sretna i nasmijana

Rijetko se pojavljuju u javnosti: Slavna glumica uhvaćena u obiteljskoj šetnji sa suprugom i dvoje djece

Cameron Diaz zbog djece je karijeru stavila na čekanje, a u ulozi majke itekako uživa.

Cameron Diaz zbog djece je karijeru stavila na čekanje, a u ulozi majke itekako uživa.

Otkako se povukla iz Hollywooda i posvetila majčinstvu, 51-godišnja Cameron Diaz ne skida osmijeh s lica. Iako svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, naročito kada je riječ o njezino dvoje djece, sada su je fotoreporteri uspjeli "uhvatiti" u Santa Barbari. Američka glumica uživala je u opuštenoj šetnji sa suprugom Benjijem Maddenom (45) i njihovo dvoje djece - četverogodišnje kćeri Raddix i petomjesečnog sina Cardinala.

image

Cameron Diaz sa suprugom i djecom

SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Iz Hollywooda se povukla kako bi se mogla posvetiti majčinstvu

SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako njezina filmografija broji 60-ak uspješnica, glumica se prije nekoliko godina odlučila posvetiti isključivo obiteljskom životu. Toj odluci kumovala je najvažnija životna promjena - trenutak u kojem je dobila prvo dijete, a s Maddenom je dugo pokušavala ostvariti svoj san o majčinstvu. Nakon brojnih neuspjeha trudnoću je na kraju iznijela surogat majka, a svoja je razmišljanja o majčinstvu u zreloj dobi Cameron tada podijelila u podcastu koji dugogodišnje prijateljice Gwyneth Paltrow.

image
NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Dolazak Raddix apsolutno je sve promijenio, zbog nje želim živjeti još barem pedeset godina, želim pratiti njezino odrastanje i vidjeti kako će njezin život izgledati u dobi u kojoj sam ja sada", izjavila je glumica pa priznala kako je uloga majke najvažnija u njezinom životu.

"Mnoštvo je izazova, nedoumica i frustracija, ali je zadovoljstvo roditeljstva zato neusporedivo", dodala je Cameron koja se za Maddena zaručila 2014., a vjenčali su se godinu dana kasnije u tadašnjem domu u Beverly Hillsu.

Linker
05. rujan 2024 11:14