ANNE-CHRISTINE POUJOULAT AFP
Jednom kraljica, uvijek kraljica

Sandra Elkasević podijelila emotivnu objavu nakon medalje: "Mnogi bi odustali, povratak je bio težak"

Hrvatska rekorderka u bacanju diska osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara, a uspjeh je proslavila ogrnuta hrvatskom zastavom i s krunom na glavi.

Hrvatska rekorderka u bacanju diska osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara, a uspjeh je proslavila ogrnuta hrvatskom zastavom i s krunom na glavi.

Sandra Elkasević (34) osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a našoj atletičarki ovo je treća olimpijska medalja nakon zlata u Londonu i Riju.

"Osjećaj je predivan, nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala. Dala sam sve od sebe i rekla sam curama, budući da me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028. - vidimo se. Otpisuju me od 2016., ali ja sam u najboljim godinama, izgledam najbolje na terenu", rekla je Sandra nakon osvajanja bronce.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX
image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Istu je proslavila na vrlo zanimljiv način - ogrnuta hrvatskom zastavom i s krunom na glavi. "Djevojčice moja mala još jednom si pokazala. Jednom kraljica, uvijek kraljica", napisala je nakon toga i na svom Instagram profilu, objavivši vlastitu fotografiju iz djetinjstva, također noseći krunu.

Sandra je medalju posvetila majci i svom treneru i suprugu Edisu Elkaseviću, a netom prije odlaska u Pariz dala je intervju za Gloriju u kojem nam je otkrila kako je pripremati se za Olimpijske igre sa suprugom.

"Imati Edisa pored sebe i na treningu i privatno velika je sreća. Osjećam se sigurno i zaštićeno u svakom trenutku. Najbolje me poznaje, ima jako dobru intuiciju, zna prepoznati svako moje ponašanje, što dovodi do velikog razumijevanja. Predani smo jedno drugome i onome što radimo. Zajedno plovimo kroz život ostvarujući povijesne rezultate, a ima li ljepše stvari na svijetu nego raditi posao s ljubavlju? U mom slučaju obostrano", rekla nam je Sandra.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Ona i Edis upoznali su se kada je Sandra imala tek 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo vezu. Krajem prošle godine, na Silvestrovo, izrekli su sudbonosno "da", a slavlje za 300-tinjak uzvanika bilo je organizirano u zagrebačkoj Laubi.

"Edis i ja zaručili smo se 31. prosinca 2022. u Londonu, našem gradu, a kad su se slegle emocije, odmah smo odlučili da će nam vjenčanje biti 31. prosinca 2023. Taj datum je pao u nedjelju, a u ponedjeljak smo postali muž i žena. Dobro je poznato da životne odluke kreću ili od ponedjeljka ili od 1. siječnja, a nama je bilo oboje pa smo toga dana odlučili okrenuti novu stranicu u našim životima. Dugogodišnju vezu i ljubav okrunili smo brakom, a s najmilijima ušli i u novu godinu. Stresa nije bilo jer smo s organizacijom krenuli na vrijeme, imali smo jasne želje i odabrali najbolje ljude u svojim branšama", otkrila nam je tada Sandra Elkasević.

Linker
19. rujan 2024 17:26