Scarlett Johansson 

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU AFP
Bračna protekcija

Scarlett Johansson zeza supruga, izjavila je da je dobio ulogu preko "veze"

Slavnu glumicu možemo gledati u filmu "Povedi me na Mjesec" u kojem igra glavnu ulogu uz Channinga Tatuma, a u jednoj manjoj ulozi našao se i Colin Jost.

Slavnu glumicu možemo gledati u filmu "Povedi me na Mjesec" u kojem igra glavnu ulogu uz Channinga Tatuma, a u jednoj manjoj ulozi našao se i Colin Jost.

Oštro oko američkog voditelja Jimmyja Fallona otkrilo je intrigantan detalj u filmu "Povedi me na Mjesec", novom projektu holivudske glumice, Scarlett Johansson. U romantičnoj drami o pozadini svemirske utrke između SAD i nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, 60-ih godina prošlog stoljeća, u kojoj glavne uloge tumače Channing Tatum i Scarlett Johansson, pojavljuje se i njezin suprug, komičar i pisac Colin Jost. Dobio je cameo ulogu, a kad je voditelj "The Tonight Showa" upitao glumicu radi li se tu o nepo-suprugu, ciljajući na to da je koproducentica filma pa mu je mogla "srediti" angažman, odvratila je u šali kako se suprug, jedan od scenarista i suvoditelja showa "Saturday Night Livea", jednostavno morao pojaviti u tom filmu.

"Redatelj Greg Berlanti njegov je veliki obožavatelj, a osim toga, prema našem predbračnom ugovoru morala sam ga nekako ubaciti u film. Ako ga ja zatražim da učini nešto, on me mora podržati", pojasnila je u šali glumica.

image

Sa suprugom na premijeri filma "Povedi me na Mjesec"

NANCY KASZERMAN/ZUMA PRESS WIRE/SHUTTERSTOCK

Zvijezda filmova o superherojima temeljenim na Marvelovim stripovima, u kojima tumači ulogu Crne udovice, za komičara se udala prije četiri godine, a 2021. dočekali su svoje prvo zajedničko dijete, sina Cosma. Prethodno je bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom za kojeg se udala 2008. i razvela tri godine kasnije, a u braku je bila i s francuskim novinarom Romanom Dauriacom s kojim ima devetogodišnju kćer Rose. Na kraju gostovanja u "The Tonight Showu", otkrila je još jedan detalj o suprugu: pomaže joj pripremiti se za uloge, ali to ne završi uspješno svaki put.

"Čovjek bi pomislio da je to jako zgodno jer imam partnera koji mi može pomoći, može naučiti tekst. On se zaista tome posveti, ali nekad se previše uživi umjesto da samo prođemo kroz tekst pa često odlučim da mi je bolje da sama vježbam", priznala je glumica.

Linker
23. srpanj 2024 13:11