Sharon Stone

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Puca od ponosa

Sharon Stone pohvalila se uspjehom 18-godišnjeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti u javnosti

Glumica je sinove odgajala kao samohrana majka, što je za nju bio veliki izazov.

Glumica je sinove odgajala kao samohrana majka, što je za nju bio veliki izazov.

Legendarna holivudska glumica Sharon Stone ovih dana ima razloga za sreću, čime se pohvalila i putem društvenih mreža. Naime, i Sharon je ponosna majka 18-godišnjeg sina Lairda Vonnea Stonea koji je uspješno maturirao. Djelić atmosfere s mature s pratiteljima je podijelila na svom Instagram profilu na kojem ju prati 3,9 milijuna obožavatelja.

Glumica je Lairda posvojila u svibnju 2005. godine i to nakon što su joj pokušaji posvajanja nekoliko puta propali. "Dugo sam pokušavala posvojiti drugo dijete, uz brojne probleme. Tako da nisam potpuno vjerovala u to, sve dok nije bio u mojim rukama", rekla je tada za magazin People.

Sharon je u jednom od svojih intervjua iz 2017. godine izjavila da se upravo zahvaljujući svojoj djeci osjeća živom. "Živim u istoj kući, koju imam već 25 godina i osjećam se sretno dok se budim tamo sa svojom djecom. Sada su u najboljoj životnoj fazi i dovoljno odrasli da više ne moramo imati dadilju koja živi s nama. Plivamo, igramo košarku, gledamo filmove. Imamo jako lijepu obiteljsku dinamiku", ispričala je Sharon tada.

image

Sharon Stone 2015. s mlađim sinovima Lairdom i Quinnom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Sharon je sinove odgajala kao samohrana majka, što je za nju bila velika avantura. "Kada se odlučite upustiti u ovu veliku avanturu zvanu samohrani roditelj, ne znate kako će to biti. Mislite si, hoću li ikada ovo sve uspjeti? ", priznala je.

Osim Lairda, Sharon je majka 24-godišnjeg Roana Josepha Bronsteina kojeg je posvojila s novinarom Philom Bronsteinom, te 17-godišnjeg Quinna Kellyja Stonea kojeg je također posvojila.

image

Sharon Stone sa sinom Roanom

JOHN MACDOUGALL AFP

Sharon se proslavila ulogom u filmu "Sirove strasti" u kojem je glumila s Michaelom Douglasom i koji joj je obilježio život, dok je filmski debi ostvarila u filmu ‘‘Sjećanja na zvjezdanu prašinu‘‘ iz 1980. kad je imala 22 godine. Nakon toga se pojavila u "Policijska akademija 4: Građani pozornici‘‘, a onda su se počele nizati uloge u filmovima kao što su ‘‘Sphere‘‘, ‘‘Žena mačka‘‘, ‘‘Slomljeno cvijeće‘‘, ‘‘Alpha Dog‘‘, " What About Love‘‘ i drugima.

Linker
10. rujan 2024 22:06