JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Baš je narastao

Silas je već veliki dečko! Stariji sin Jessice Biel i Justina Timberlakea u izlasku s mamom

US Open privukao je brojna poznata lica, a među njima je bila i glumica sa sinom s kojim se u javnosti rijetko kada pojavljuje.

US Open privukao je brojna poznata lica, a među njima je bila i glumica sa sinom s kojim se u javnosti rijetko kada pojavljuje.

Američka glumica Jessica Biel (42) i njezin suprug, pjevač Justin Timberlake (43) detalje svog privatnog života vješto čuvaju od očiju znatiželjne javnosti, pa je njezino pojavljivanje sa sinom Silasom (9) bilo pravo iznenađenje. Dvojac se pojavio na teniskom turniru US Open u New Yorku gdje su zajedno pratili mečeve i navijali za svoje favorite.

Fotografi su ih snimili već pri dolasku na stadion Arthur Ashe, a brižna mama vodila je dječaka za ruku, dok je on djelovao pomalo zbunjeno okružen silnim objektivima fotoaparata i kamerama. No to mu nije pokvarilo dan jer je na tribinama dobro raspoložen bodrio tenisače i lijepo se zabavljao u izlasku. Posljednji put u javnosti je viđen u travnju 2023. godine kada je također s Jessicom prisustvovao otvorenju jedne izložbe u muzeju u Los Angelesu.

image

Silas i Jessica bili su u solo izlasku

DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ipak, roditelji su malo blaži po pitanju objavljivanja fotografija djece na društvenim mrežama, pa su nedavno podijelili trenutke igranja kod kuće. Silasova mlađeg brata Phineasa (4) i tate Justina u New Yorku nije bilo na vidiku. Pjevač se trenutačno nalazi na turneji, dok se još uvijek nije stišao skandal zbog njegova uhićenja zbog navodne vožnje u alkoholiziranom stanju. Sudski proces je u tijeku, dok on negira da je bio pijan.

Na pravi pogled Justin možda djeluje kao oličenje brižnog oca i supruga, no proteklih godina često je bio u središtu incidenata koji su korak po korak rušili njegovu reputaciju dobrog dečka. U više je navrata priznao da je koristio droge, kao i da prekomjerno konzumira alkohol i to nakon što je bio uhvaćen u prisnom druženju s glumicom Alishom Wainwright, unatoč tome što je u braku s Jessicom. Par je nakon vijest o drugoj trudnoći odlučio vješto sakriti od javnosti i to upravo zbog navedenog skandala koji im je tada umalo uništio brak. Jessica je onda prvi put skinula vjenčani prsten, no odlučila je suprugu dati drugu šansu pa su se pomirili i odlučiti poraditi na svom odnosu i vratila ga je na ruku, na kojoj je bio sve do nedavno, kada ga je opet skinula na neko vrijeme kad je on bio uhićen. Justin joj se javno ispričavao, govorio kako je pogriješio te da mu je žao zbog svega. "Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja", rekao je nakon što su u medije procurile njegove fotke s Alison i zbog svega se pokajao.

Linker
16. rujan 2024 16:55