Glumica Cameron Diaz

 NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
ŽIVOT JE LIJEP

Slavna glumica uhvaćena na izletu s klincima, zaista uživa u majčinstvu

Holivudska glumica Cameron Diaz zbog majčinstva je karijeru stavila na čekanje, a na obiteljskom izletu u Montecitu feštala je sa slavnim prijateljima.

Holivudska glumica Cameron Diaz zbog majčinstva je karijeru stavila na čekanje, a na obiteljskom izletu u Montecitu feštala je sa slavnim prijateljima.

Otkako se povukla iz Hollywooda ne pamtimo da smo proslavljenu 51-godišnju glumicu Cameron Diaz vidjeli bolje raspoloženu. Na obiteljski izlet sa suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom i djecom u Montecito je pozvala prijatelje - holivudskog ljepotana Chrisa Pratta i njegovu trudnu suprugu Katherine Schwarzenegger, s kojom čeka njihovo treće, a svoje četvrto dijete.

Cameron Diaz i Benji Madden drugi put su postali roditelji u ožujku ove godine, kad su dobili sinčića Cardinala, a njihova 4-godišnja kćerkica Raddix rođena je u prosincu 2019. uz pomoć surogat majke.

image

Cameron Diaz i Benji Madden u Montecito su pozvali prijatelje, glumca Chrisa Pratta i njegovu suprugu Catherine Schwarzenegger

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slike i ovaj put govore više od riječi i samo potvrđuju odluku proslavljene američke glumice da se idućih godina posveti više-manje isključivo majčinstvu. Njezina filmografija broji šezdeset naslova, no "Charliejeva anđelica" usprkos nedavnom povratničkom izletu na filmski set Netflixove akcijske komedije "Back In Action", ne planira se ponovno u potpunosti posvetiti karijeri, tijekom koje je stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 140 milijuna dolara.

Odluci američke glumice da se povuče iz Hollywooda kumovala je najvažnija životna promjena, a sa suprugom Benjijem Maddenom dugo je pokušavala ostvariti svoj san o majčinstvu. Nakon brojnih neuspjeha trudnoću je na kraju iznijela surogat majka, a svoja je razmišljanja o majčinstvu u zreloj dobi podijelila u podcastu koji je vodila njezina dugogodišnja prijateljica i susjeda Gwyneth Paltrow. "Dolazak Raddix sve je promijenio, samo zbog nje želim živjeti još barem pedeset godina, želim pratiti njezino odrastanje i vidjeti kako će njezin život izgledati u dobi u kojoj sam sada", izjavila je.

image

Kćerkica Raddix u prosincu slavi peti rođendan

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica je rekla kako je shvatila da važnost roditeljske podrške ne prestaje s godinama, a nada se da je od svoje obitelji sa ženske strane naslijedila i - dugovječnost. "Moja je baka radila po cijele dane i nakon sedamdesete, pamtim slike kako po vrućini tegli vreće hrane za kuniće i kokoši, a i moja mama je prešla sedamdesetu: drži se fantastično i na nju uvijek mogu računati u smislu baka servisa", rekla je glumica te dodala kako je roditeljstvo najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

"Mnoštvo je izazova, nedoumica i frustracija, ali je zadovoljstvo - neusporedivo", izjavila je. Cameron Diaz i Benji Madden zaručili su se 2014., a vjenčali se godinu dana kasnije u svom tadašnjem domu u Beverly Hillsu.

image

Cameron Diaz bila je odlično raspoložena

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
06. srpanj 2024 11:43