Ali Wong solerica je samo prema nazivu novog projekta
 

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Ljubavni zaokret

Slavna komičarka u novom Netflix specijalu otkriva kako izgleda život nakon razvoda i dejtanje u 40-ima

Glumac Bill Hader nazvao je Ali Wong, autoricu serijala "Single Lady", nedugo nakon razvoda i upitao hoće li mu biti djevojka, a njihova ljubav ubrzo je postala prava filmska priča.

Glumac Bill Hader nazvao je Ali Wong, autoricu serijala "Single Lady", nedugo nakon razvoda i upitao hoće li mu biti djevojka, a njihova ljubav ubrzo je postala prava filmska priča.

Američka glumica Ali Wong naišla je na neočekivani problem dok je za Netflix, nedugo nakon razvoda 2022., počela pripremati novi projekt "Single Lady". O čemu se radi, jedna od najbolje plaćenih komičarki čiji su stand-up nastupi rasprodani mjesecima unaprijed, otkrila je 8. listopada, kad je na Netflixu počelo prikazivanje njenog novog projekta.

Ukratko, posvetila ga je traganju za ljubavlju poslije razvoda, dejtanju i kojekakvim tipovima na koje je nailazila, sve je začinila brutalnim dosjetkama i pritom pojasnila promjenu u svom ljubavnom statusu zbog čega njen specijal, na prvi pogled, ne bi trebao imati naziv "Solerica".

Naime, Ali Wong više nije sama! U život joj je iste 2022., nedugo nakon razvoda od Justina Hakute, izvršnog direktora u tehnološkom sektoru, ušao Bill Hader, američki glumac, komičar, producent i redatelj - i okrenuo ga naglavačke. Zaljubili su se i postali par, a dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u Netflixovoj mini seriji "Zavada", našla se u situaciji da obožavateljima mora opravdati naziv humorističnog projekta na kojem je počela raditi poslije razvoda, kad je bila sama, i nenadani obrat koji se dogodio nekoliko mjeseci poslije bračnog brodoloma, piše The Hollywood Reporter. Dosljedna sebi, prva glumica azijskog podrijetla koja je ove godine osvojila televizijskog Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu u mini seriji - podijelila je s javnošću svoju nevjerojatnu priču, onako kako se dogodila.

Počinje njenim dejtanjem nakon propasti osmogodišnjeg braka u kojem je dobila dvije kćeri, govori o tome kakvi su je frajeri zanimali, što joj je na spojevima išlo na živce i kako se, s obzirom na to da je u 40. godini, osjećala kao pridošlica na kompetitivnom "tržištu" tragačica za partnerima? I konačno, što se dogodilo kad joj je, posredstvom zajedničkog prijatelja, "uletio" ludo zaljubljen Bill Hader, koji joj je postao partner?

image

Bill Hader i Ali Wong u romantičnoj šetnji njujorškim Central Parkom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zbog light motiva potrage za ljubavlju, specijal je na kraju zadržao stari naziv. Dodajmo i to da je Ali Wong za Netflix snimila humoristične specijale "Ali Wong: Don Wong", "Ali Wong: Baby Cobra" i "Ali Wong: Hard Knock Wife", ali najnoviji je, čini se, pravi urnebes. Evo i zbog čega.

"Kad su mediji objavili da se razvodim, iznenadila sam se kojom se brzinom vijest o mom razvodu proširila. Osjećala sam se posramljeno jer su mediji tom objavom odaslali signal, nalik onom kojim se vabe šišmiši, da mi mogu pristupiti svi potencijalno zainteresirani muškarci. Nikada u životu nisam bio toliko progonjena," rekla je duhovita glumica za People.

Ispričala je i to kako je baš u to vrijeme upoznala muškarca - nekoga koga je krajičkom oka vidjela nekoliko puta na službenim večerama - kojem je zajednički prijatelj dao njen privatni broj. Udvarač je bio Bill Hader. Smjesta ju je nazvao i rekao: "Bok, Ali. Slučajno sam danas čuo vijest o vašem razvodu i moram vam reći... uzbuđena sam! Jer, gledajte, zaljubljen sam u vas oduvijek. Zapravo, prije mnogo godina rekao sam svojoj najboljoj prijateljici da ste vi moja djevojka iz snova. I znam da ovo zvuči ludo, ali, uh, htio bih da postanete moja djevojka."

image

Ali Wong došla je na ovogodišnju dodjelu Emmyja s Billom Haderom

FOX TV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA FOX TV/

Ali Wong ostala je bez riječi, što je presedan. Budući da je baš tada uplatila 250 dolara aplikaciji za upoznavanje, nije se obazirala na Billa i počela izlaziti. On nije odustajao. Najprije su se počeli dopisivati (bez ikakve obaveze s njene strane, naglasila je), pa je tako doznao detalje o njenoj turneji u Europi i u svaki grad - London, Amsterdam, Köln, Kopenhagen - slao joj je buket. Kad je to prepričala prijateljicama, oduševile su se i počele navijati za Billa. No, njeni (muški) prijatelji savjetovali su joj da ga otkači jer su, kako je kasnije prepričala, sumnjali da je "prikriveni psihopat". Tolike količine cvijeća nisu normalne, rekli su joj. Protumačili su ih kao "simptom nedijagnosticirane mentalne bolesti".

Srećom, pokazalo se da su prijateljice 42-godišnje komičarke bile u pravu. Bill Hader bio je iskreno zaljubljen, a usrdna upornost naposljetku mu se isplatila. Nije mu smetalo ni to što je zvijezda mini serije "Zavada" ostala bliska s bivšim suprugom.

"Razvod je dobio jako lošu reputaciju i može zvučati zastrašujuće. Zato sam alternativni primjer kako razvod može izgledati: najbolja sam prijateljica sa svojim bivšim mužem", pojasnila je za People Ali Wong.

image

Kad je prezenter pročitao da je dobila televizijskog Oscara, pao je poljubac

FOX TV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA FOX TV

Njena veza s Haderom je, nakon kratkog prekida 2022., obnovljena i potvrđena u travnju prošle godine. Glumac je tada reklamirao posljednju treću sezonu komično- kriminalističke serije "Barry", čiji je bio autor i glavni glumac. Svijetu je ponosno objavio je da je Ali Wong - njegova djevojka, što nije opovrgla. U međuvremenu su fotografirani dok su se šetali na njen 41.rođendan. Početkom ove godine debitirali su kao par na velikom događaju tepihu, na dodjeli Zlatnih globusa.Tada ju je 46-godišnji romantičar, poljubio. Bila je to stopostotna potvrda nove veze, piše US Magazine. Ljubav je, naposljetku, pobijedila.

Linker
09. listopad 2024 16:32