CINDY ORD GETTY IMAGES VIA AFP
Olimpijske igre u Parizu

Spektakl za pamćenje: Celine Dion oduševila emotivnom izvedbom na Eiffelovom tornju, na otvorenju su bila brojna poznata lica

Izvedba kanadske pjevačice nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ovo je bio njezin prvi nastup nakon nekoliko godina stanke zbog bolesti.

Izvedba kanadske pjevačice nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ovo je bio njezin prvi nastup nakon nekoliko godina stanke zbog bolesti.

Na samom kraju otvorenja Olimpijskih igara u Parizu nastupila je Celine Dion koja je spektakularnom izvedbom klasika "‘L‘Hymne A l‘Amour" Edith Piaf na Eiffelovom tornju oduševila sve okupljene. Emotivni nastup kanadske pjevačice nikoga nije ostavio ravnodušnim, a ovo je bio njezin prvi javni nastup nakon nekoliko godina odsutnosti sa scene zbog rijetke autoimune bolesti.

Osim fantastičnim nastupom kojim je samo još jednom pokazala zašto je nazivamo jednom od najvećih glazbenih diva na svijetu, oduševila je i stylingom. Za ovu posebnu priliku odabrala je dugačku, bijelu svjetlucavu haljinu s ovratnikom i resicama modne kuće Dior koja joj je savršeno pristajala. Celine ovo nije bilo prvi put da sudjeluje na ceremoniji otvorenja Olimpijskih igara. Naime, i 1996. na OI-u u Atlanti također je nastupala, a tada je izvela pjesmu "The Power of Dream".

image
AFP
image
AFP

Celine je već ranije dala naslutiti kako bi njezin povratak na pozornicu mogao biti upravo u Francuskoj. "Odabrala sam da ću se truditi cijelim svojim tijelom i dušom, od glave do pete, uz liječnički tim. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovno vidjeti Eiffelov toranj", rekla je u travnju za francuski Vogue.

Prvi put u povijesti Igara svečano otvorenje Olimpijskih igara tako nije bilo održano na stadionu, već uz rijeku Seinu, parišku žilu kucavicu gdje je na samom početku nastupila i Lady Gaga. Izvela je pjesmu "Mon Truc En Plumes" Zizi Jeanmaire, a osim sjajnom interpretacijom na francuskom kojoj je sve ostavila bez daha, slavna pjevačica nije razočarala niti upečatljivim stylingom. Naime, bila je odjevena u crni bodi te je nosila efektne ukrase s ružičastim perjem.

image
ARIS MESSINIS AFP
image
ARIS MESSINIS AFP
image
ARIS MESSINIS AFP

Kiša i relativno loše vrijeme nije uspjelo pokvariti doživljaj mnogima koji su došli prisustvovati jednom od najvećih sportskih događanja u svijetu, a među njima su bila mnoga poznata lica poput Zendaye, Anne Wintour, princa Alberta i princeze Charlene, Serene Williams te Ariane Grande. Svima njima kišobrani i kabanice na otvorenju su bili neizostavan modni dodatak, a tko je još sve stigao na otvorenje pogledajte u nastavku.

image

Ariana Grande

JONATHAN NACKSTRAND AFP
image

Cynthia Erivo i Ariana Grande

JONATHAN NACKSTRAND AFP
image

Serena Williams

LI YING/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA
image

Serena Williams i Alexis Ohanian

TWITTER/X
image

Princ Albert i princeza Charlene s blizancima

MICKAEL CHAVET/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Danski kralj Frederik X. i njegova supruga, kraljica Mary

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Anna Wintour i Baz Luhrmann

JONATHAN NACKSTRAND AFP
image

Španjolski kralj Filip i kraljica Letizia

OLI SCARFF AFP
Linker
16. rujan 2024 21:07