Ivana Lovrić

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Najsretniji trenuci

Sreća u obitelji: Pjevačica grupe Colonia javila se iz rodilišta i otkrila ime tek rođene kćeri

Ivana Lovrić rodila je svoje prvo dijete tri mjeseca nakon što je uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Matijom Jakšićem.

Ivana Lovrić rodila je svoje prvo dijete tri mjeseca nakon što je uplovila u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Matijom Jakšićem.

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić na svijet je donijela svoje prvo dijete, a sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrila na Instagramu gdje je objavila dirljivu fotografiju na kojoj za ruku drži svoju novorođenu kćer koju je dobila sa suprugom Matijom Jakšićem. Uz objavi je otkrila i ime djevojčice koja im je uljepšala život. "Eli J. is in the house. Hvala ti što si mi otkrila novu dimenziju ljubavi, ljubavi", napisala je Ivana uz fotografiju iz rodilišta.

Rođena Drnišanka za Matiju se udala u tajnosti početkom ožujka 2024., u krugu obitelji u Dalmaciji, a proslava se održala dan kasnije u jednom zagrebačkom klubu. Zaruke je objavila također na svom Instagramu krajem prošle godine fotografijom na kojoj se nasmiješena drži za bradu, a u prvom planu je zaručnički prsten. Na drugoj fotografiji pjevačica pozira u zagrljaju svog odabranika, no njegovo lice tada nije otkriveno, a uz fotografiju je stajao opis "zaručnica".

Nekoliko tjedana prije vjenčanja otkrila je da je trudna i da beba stiže u lipnju. Inače, Ivana je po struci inženjerka elektrotehnike, a profesionalnu glazbenu karijeru započela 2012. godine kada je snimila s Lukom Nižetićem pjesmu "Nek padne mrak". Godinama kasnije, 2017., osnivač grupe Colonia Boris Đurđević ponudio joj je mjesto glavnog vokala grupe, što je ona prihvatila i tako naslijedila Indiru Levak. Kako je vijest da Indira Levak odlazi iz Colonije šokirala javnost, Ivana se u to vrijeme morala nositi s nizom dobrih i loših reakcija na svoj dolazak. Na kraju ju je publika odlično prihvatila, a za Gloriju je ranije rekla da joj je najdraže to što na koncertima ljudi pjevaju pjesme na sav glas.

Linker
05. rujan 2024 17:48