Jennifer Lawrence 

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
FOTKE GOVORE SVE

Stiže druga beba: Jennifer Lawrence u izlasku na večeru otkrila slatke vijesti

Slavna oskarovka, koju mnogi nazivaju najboljom glumicom generacije, potvrdila je da sa čeka drugo dijete.

Slavna oskarovka, koju mnogi nazivaju najboljom glumicom generacije, potvrdila je da sa čeka drugo dijete.

Glumica Jennifer Lawrence (34) čeka drugo dijete sa suprugom Cookeom Maroneyjem. Vijesti su otkrivene kada je oskarovka uhvaćena u izlasku na večeru u Los Angelesu, a osim što je na fotografijama vidljiv trudnički trbuščić, njezin je agent sve potvrdio za Vogue.

image

Jennifer Lawrence uhvaćena je u odlasku na večeru, a ovog puta trudnički trbuh nije sakrila

DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Jennifer Lawrence i galerist Cooke Maroney (40) već su roditelji dvogodišnjeg sina Cyju kojeg su dobili u veljači 2022. godine, a ime su mu dali po slavnom američkom clikaru Cyju Twomblyju, omiljenom Maroneyjevom umjetniku. Nakon što je postala majka, Jennifer je često govorila kako sina "voli toliko da je to gotovo nemoguće"

image

Jennifer Lawrence sa sinom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Jutro nakon što sam rodila, osjećala sam se kao da iznova počinjem život. Kao da je to bio prvi dan mog novog života. Jednostavno sam bila zaljubljena. Srce mi je naraslo, i meni i suprugu, do te mjere da smo se i sami iznenadili. To je jednostavno neopisiva ljubav", izjavila je tada Jennifer koju mnoge žene vole i zbog njezinog neopterećnog stila koji "fura" u trudnoći i kada sa sinčićem i suprugom uživa u šetnjama. Vjerujemo kako će i ovog puta mnogima biti inspiracija za stylish, ali udobne trudničke outfite.

image

Jennifer Lawrence i suprug Cooke Maroney

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vijesti o njezinoj trudnoći stigle su taman prije premijere njezinov novog filma "Zurawski v. Texas", dokumentarcu o utjecaju strogih zakona protiv pobačaja u Teksasu, a koji je producirala s Hillary Clinton.

Linker
20. listopad 2024 18:35