XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Veselje u obitelji

Stiže još jedna slavna beba: Kći Arnolda Schwarzeneggera i holivudski glumac čekaju treće dijete

Chris Pratt svoju je sadašnju suprugu Katherine upoznao u crkvi, a javnost je za njihovu vezu doznala godinu dana nakon što je on otkrio da se razvodi od Ane Faris s kojom ima 12-godišnjeg sina Jacka.

Chris Pratt svoju je sadašnju suprugu Katherine upoznao u crkvi, a javnost je za njihovu vezu doznala godinu dana nakon što je on otkrio da se razvodi od Ane Faris s kojom ima 12-godišnjeg sina Jacka.

Spisateljica Katherine Schwarzenegger i holivudski glumac Chris Pratt još su nakon rođenja prve kćeri najavili da neće stati samo na jednom djetetu, a da drže do svoje riječi sada su još jednom i dokazali. Naime, njihova obitelj uskoro će brojati pet članova jer je kći legendarnog glumca ponovno u drugom stanju. Sretnu vijest za People je potvrdio izvor blizak obitelji ne otkrivajući više detalja. Supružnici zajedno već podižu trogodišnju Lylu Mariu i godinu dana mlađu Eloise Christinu, a dok Chris ima 12-godišnjeg sina Jacka s bivšom suprugom Anom Faris. Stiže li im ponovno djevojčica ili će muške snage ovog puta "pojačati" jedan dječak tek ćemo doznati.

image

Supružnici na premijeri filma Garfied u svibnju 2024.

AFF/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Nedugo prije nego što je u javnost procurila vijest o trudnoći autorica knjige ‘Good Night, Sister‘ i kći Arnolda Schwarzeneggera na svom je Instagramu objavila fotografije s obiteljskog izleta."Stvari koje me čine sretnom: Posjet štali u tmurno jutro,‘ napisala je u objavi uz nekoliko fotografija od kojih se ona vidjela samo na jednoj i to okrenuta leđima zbog čega se njezin trudnički trbuh nije mogao vidjeti.

Koliko uživa u obiteljskom životu moglo se vidjeti i nekoliko dana ranije kada je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko fotografija iz Zoološkog vrta u Santa Barbari.

Ljubavna priča Katherine Schwarzenegger i zvijezde Marvelovih filmova započela je 2018. godine, godinu dana nakon što je Pratt otkrio da se nakon osam godina braka razvodi od Ane Faris. No, vjeru u ljubav i brak nikada nije izgubio, a jednom je prilikom otkrio i gdje je prvi put ugledao Katherine. "Upoznali smo se u crkvi", kazao je svojedobno u intervjuu za magazin Extra. U siječnju 2019. godine holivudski glumac javnosti je obznanio da je zaručio Katherine, a šest mjeseci kasnije bračne zavjete izmijenili su na predivnoj ceremoniji u Montecitu u Kaliforniji pred najužim krugom obitelji i prijatelja.

Linker
29. lipanj 2024 11:03