”KAOS” izgleda super

 NETFLOX
Nova serija

Sutra na Netflixu: "KAOS" je stylish dramedija u kojoj Jeff Goldbloom glumi Zeusa čiji se život mijenja s prvom borom na čelu

Netflix opisuje seriju kao "hrabru, mračno komičnu, suvremenu interpretaciju grčke mitologije koja istražuje ljubav, moć i život u podzemnom svijetu".

Netflix opisuje seriju kao "hrabru, mračno komičnu, suvremenu interpretaciju grčke mitologije koja istražuje ljubav, moć i život u podzemnom svijetu".

Tamna komedija susreće grčku mitologiju u novoj Netflixovoj seriji "KAOS", u kojoj glume Jeff Goldblum, Billie Piper i niz drugih zvijezda. Seriju je kreirala Charlie Covell, poznata po "Kraju j*benog svijeta" i možemo očekivati spoj grčke tragedije i nekoliko modernih zaokreta. A otkud naziv? “Svijet je nekako rođen iz kaosa,” rekla je Covell za Netflixov TUDUM. “Mi obično mislimo da je kaos loš. Ali zapravo, kaos može biti dobar.”

Netflix opisuje seriju kao “hrabru, mračno komičnu, suvremenu interpretaciju grčke mitologije koja istražuje ljubav, moć i život u podzemnom svijetu: “To je dramedija koja se ne drži pretjerane ozbiljnosti, inspirirana grčkom mitologijom. Disfunkcionalna obitelj bogova - okrutni očevi, neposlušni sinovi, nezadovoljne žene i zavađena braća - serija donosi svjež pogled na strukture moći i ideju elite.”

image

Jeff Glodbloom u glavnoj ulozi

NETFLIX

A Netflix otkriva i zaplet: Zeus (Jeff Goldblum) je dugo uživao u svom statusu Kralja Bogova sve dok jednog jutra ne otkrije boru na svom čelu. Neuroza ga obuzima, vodeći ga na opasan, paranoičan put. Zeus postaje uvjeren da mu se približava pad – i počinje vidjeti znakove toga posvuda.

image

Janet McTeer kao Hera

NETFLIX

Zvuči sjajno, zar ne, a i ostatak glumačke ekipe obećava: uz Jeffa Goldbluma i Billie Piper, u seriji glume i Suzy Eddie Izzard, David Thewlis kao Had, Janet McTeer kao Hera, Cliff Curtis, Nabhaan Rizwan, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Rakie Ayola i Stanley Townsend.

Seriju možete pogledati na Netflixu od četvrtka, 29. kolovoza.

Linker
19. rujan 2024 12:51