?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Koji je najbolji?

Sutra stiže prvi dio četvrte sezone "Emily u Parizu", a mi smo se prisjetili najdojmljivijih outfita iz serije do sada

Na popularnom streaming servisu kreće emitiranje novih epizoda jedne od najpopularnijih serija današnjice, u kojoj u glavnoj ulozi gledamo britansku glumicu Lily Collins.

Na popularnom streaming servisu kreće emitiranje novih epizoda jedne od najpopularnijih serija današnjice, u kojoj u glavnoj ulozi gledamo britansku glumicu Lily Collins.

Obožavatelji serije "Emily u Parizu" konačno su dočekali njen povratak, četvrta sezona kreće s prikazivanjem 15. kolovoza i spremni su za njezine nove avanture, ali i šarolike modne kombinacije u kojima ćemo je i ovog puta gledati. Kostimografkinja Marylin Fitoussi kaže da joj je svako osmišljavanje outfita izazovno, a svojevremeno je otkrila što ju pri tome inspirira. "Život je prekratak da biste nosili dosadnu odjeću, stoga imajte svoj stil, nosite šarenu odjeću i ne pokušavajte izgledati kao Parižanka", objasnila je Fitoussi jednom prilikom za Page Six.

Kroz posljednje tri sezone osmislila je kombinacije koje su mnogima poslužili kao inspiracija, njima identični ili slični komadi masovno su se tražili u trgovinama, a mi smo se prisjetili nekih najupečatljivijih koje je ujedno i sama izdvojila kao najdraže koje je dosad osmislila.

Pogled kroz ružičaste naočale (sezona 1)

"Mislim da smo s ovim outfitom pokazali cijeli DNK showa. Sjećam se da sam tada prvi put vidjela malo straha u Lilynim očima. Rekla je: ‘Jeste li sigurni? Jako je ružičasto‘. Probala ga je i odmah joj se svidio. Isprva nisam razmišljala o potpuno ružičastoj kombinaciji, ali posudili smo taj prekrasan par svilenkastih i šokantnih ružičastih cipela Christiana Louboutina. I slučajno sam pronašla par ružičastih čarapa", prisjetila se.

image

Lily Collins u prvoj sezoni serije

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Putovanje sa stilom (sezona 2)

"Ovaj outfit pojavio se kao iz vedra neba jer smo imali malo vremena za snimanje i Andy, redatelj, rekao mi je, ‘OK Marilyn, provela je noć u vlaku. Nemamo vremena razbarušiti joj frizuru, pa što možeš?‘. Rekla sam da bi šal bio rješenje. Iskreno, ovaj look smo napravili u trenutku. Ponekad improvizacija može biti dobra", pojasnila je.

Igranje s uzorcima (sezona 3)

"Bio je to mala posveta pariškoj modi... Stvarno, jako volim ovaj trenutak. Sve je bilo kao kutija makarona na setu, s toliko boja", prisjetila se.

image

Ashley Park i Lily Collins u trećoj sezoni serije

STEPHANIE BRANCH/NETFLIX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Zov divljine (sezona 3)

"Otišla sam u Milano na reviju Dolce & Gabbane, vidjela ovaj statement komad i odmah se zaljubila. Razmišljali smo o ovom komadu za Mindy, ali kad sam pročitala scenarij i kad sam otkrila da će se odati počast Pierreu Cadaultu, pomislila sam na ovu jaknu. Zvali smo modnu kuću i oni su nam je odmah poslali. Mislim da je bila savršena za Emily, jer na jakni kao da piše ‘evo me‘", zaključila je Marylin.

image

U Dolce & Gabbana jakni

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Glavna glumica, 35-godišnja Lily Collins, koja u seriji glumi Emily Cooper, potvrdila je prije nekoliko mjeseci da će nadolazeće epizode biti objavljene na Netflixu u dva dijela. Prvih pet epizoda može se pogledati od 15. kolovoza, dok će se za drugi dio morati još malo pričekati jer će biti objavljeni u rujnu. Glumačka ekipa, uključujući 31-godišnjeg Luciena Laviscounta, koji glumi Emilynog partnera Alfieja i 61-godišnju Philippine Leroy-Beaulieu, već dobro poznatu kao Emylinu šeficu Sylvie, najavila je da će nova sezona donijeti više drame nego ikad prije.

Seriju je stvorio autor "Seksa i grada" Darren Star, koji je jednom prilikom priznao da razumije zašto gledatelji uspoređuju Lilyin lik s Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker. "Shvaćam zašto ljudi povezuju dvije serije. Svaki se odvija u glamuroznom gradu, sa ženama u glavnim ulogama, ali ideja "Emily u Parizu" bila je vrlo drugačija. Već sam neko vrijeme želio napisati seriju o nekome tko se doselio u Pariz", zaključio je Darren.

Linker
16. rujan 2024 21:25