MAGNUS SUNDHOLM/SHUTTERSTOCK
Prividno dobar dečko

Svi skandali Justina Timberlakea: Varao je partnerice, pretjerivao s opijatima, a predvidio je i vlastito uhićenje

Nakon što je uhićen glazbenik je izveden pred suca koji mu je odredio zabranu upravljanja automobilom u trajanju od godinu dana, a mnogi se pitaju, pa i on sam, hoće li mu ovaj incident uništiti svjetsku turneju.

Nakon što je uhićen glazbenik je izveden pred suca koji mu je odredio zabranu upravljanja automobilom u trajanju od godinu dana, a mnogi se pitaju, pa i on sam, hoće li mu ovaj incident uništiti svjetsku turneju.

Proslavljeni američki pjevač Justin Timberlake i član nekadašnjeg planetarno popularnog boy benda ‘N Sync, 43-godišnji Justin Timberlake našao se u problemu nakon što ga je policija zaustavila, a potom i uhitila zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a vijest se brzinom munje proširila svjetskim medijima. Prilikom uhićenja glazbenik se nije opirao, a prema policijskom izvješću koje je dospjelo u medije, može se vidjeti da je nakon dolaska u policijsku postaju Timberlake odbio alkotest.

Glazbenik je priveden u ponedjeljak u večernjim satima po lokalnom vremenu nakon što je nakon noćnog izlaska s prijateljima u Sag Harboru viđen kako automobilom marke BMW X7 prolazi pored znaka za obvezno zaustavljanje ne mareći za prometne propise. Policija ga je zaustavila i odmah primijetila da zaudara na alkohol, otežano govori, oči su mu bile krvave i staklenog pogleda, navodi se u izvješću. Iako bi neki možda pomislili je Justin kao svjetska zvijezda dobio poseban tretman tijekom uhićenja to se nije dogodilo jer policajci koji su ga uhitili nisu imali pojma tko je on jer su bili jako mladi. Justin mu je navodno pokušao natuknuti tko je on, ali bez uspjeha. "Ovo će upropastiti turneju", rekao je glazbenik glasa, na što ga je policajac upitao: "Kakvu turneju?", a Justin mu odgovorio: "Svjetsku turneju."

image

Justin Timberlake napušta zgradu suda i policijske postaje u The Hamptonsu u pratnji svog odvjetnika Eda Burkea.

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Dan nakon uhićenja Justin je s lisicama na rukama odveden na sud, a tamo je djelovao poprilično šokirano i zbunjeno. Ubrzo ga je sustigla i kazna - dobio je zabranu vožnje New Yorkom u trajanju od godinu dane, a na slobodu je pušten bez jamčevine. Idući put na sudu se mora pojaviti 26. srpnja.

image

Fotografija Justina Timberlake nastala nakon uhićenja, a koju su objavili iz policijske postaje Sag Harbor

AFP/AFP/PROFIMEDIA

Podsjetimo, prije nego što je uhićen Justin se zabavljao s prijateljima u baru hotela American u Hamptonsu, a jedan od svjedoka koji se tamo zatekao izjavio je za The New York Post da je Timberlake bio vidno alkoholiziran prije nego što je uhićen te da su čak vidjeli kako pije tuđe piće za drugim stolom. "Bio je uništen. U jednom trenutku, neposredno prije zatvaranja, jedan od gostiju je ustao kako bi otišao u toalet i ostavio je piće na stolu. Kada se čovjek vratio, Justin je pio njegovo piće na što ga je na kraju i upozorio", ispričao je svjedok. Tamošnji su mediji također izvijestili da je pjevač policajcima koji su ga uhitili rekao da je popio samo jedan martini prije nego što je otpratio svoje prijatelje kući. U međuvremenu su se pojavile i snimke s obližnjih nadzornih kamera koje pokazuju kako svojim vozilom vozi kroz Sag Harbor.

Justin se trenutačno nalazi na turneji "Forget Tomorrow" na kojoj promovira svoj najnoviji album "Everything I Thought It Was", a sljedeće koncerte trebao bi održati u United Centeru u Chicagu 21. i 22. lipnja i nakon toga u Madison Square Garden u New Yorku 25. i 26. lipnja. Planirano je da u SAD-u nastupa do 9. srpnja, nakon čega bi se trebao otputiti na europski dio turneje sve do jeseni i vratiti se u Sjevernu Ameriku, a kraju bi je trebao privesti 20. prosinca.

Pjevač kojeg često nazivaju "princem popa" od 2012. godine u braku je s glumicom Jessicom Biel s kojom ima dvojicu sinova -Silasa rođenog u travnju 2015. godine i Phineas rođenog 2020. godine. I dok na pravi pogled Justin možda djeluje kao oličenje brižnog oca i supruga, proteklih godina često je bio u središtu skandala koji su korak po korak rušili reputaciju dobrog dečka. Justin je u više navrata priznao da je koristio droge, kao i da prekomjerno konzumira alkohol nakon što je bio uhvaćen u prisnom druženju s glumicom Alishom Wainwright, unatoč tome što je u braku s Jessicom.

image

Justin Timberlake i Jessica Biel

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

No, vratimo se na njegov početak. Justin se u središtu pozornosti našao nakon što se 1995. godine pridružio boy bandu NSYNC i time doživio planetarnu slavu u vrlo kratkom roku. No, kako to obično biva, hitmejker se ubrzo počeo boriti s golemim pritiskom i u vrijeme kada se razišao s grupom 2002. godine, nije se sramio činjenice da je uživao u nedopuštenim supstancama. Priznao je da često drogirao u tajnosti, a čak je priznao da vjeruje kako bi zbog toga jednog dana mogao biti uhićen. "Nikad nisam bio uhićen... Iako to ne znači da neću biti. Isti sam kao i svi ostali, drogirao sam se, samo bih se prije uvjerio da u blizini nema kamera", izjavio je svojevremeno. Do kasnih 2000-ih činilo se da je Justin ostavio svoje divlje razdoblje iza sebe i umjesto toga postao uzoran obiteljski čovjek. No, 2019. godine njegov se svijet srušio nakon što su fotografi uhvatili njega i Alishu, usred snimanja zajedničkog filma, kako se drže za ruke tijekom kasnonoćnog izlaska u jednom baru. Nakon toga, Justin se ispričao zbog svog propusta u rasuđivanju i rekao da je previše popio te večeri, ali je inzistirao da se ništa više od toga nije dogodilo između njega i Alishe.

Jedna od Justinovih najpoznatijih ljubavnih veza, prije braka s Jessicom, bila je ona s bivšom pop-princezom Britney Spears. Njih dvoje počeli su izlaziti kada su zapravo bili na vrhuncu slave i odmah su postali holivudski "it" par, no razišli su se 2002. godine. Britney se na njihovu ljubav osvrnula u svojim memoarima "The Woman in Me" i optužila Justina da joj je bio nevjeran.

image

Britney Spears i Justin Timberlake na dodjeli 28. Dodjele Američkih glazbenih nagrada 2001. godine

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Nekoliko puta sam tijekom naše veze saznala da me Justin varao. Ali bila sam toliko opčinjena i tako zaljubljena, pustila sam to, iako se činilo da su tabloidi bili odlučni da mi to natrljaju na nos. Kad je NSYNC otišao u London 2000. godine, fotografi su ga uhvatili s jednom od djevojaka iz grupe All Saints u automobilu, ali nikad mu nisam ništa rekla zbog toga i tada smo bili zajedno tek godinu dana. Drugi put, bili smo u Las Vegasu, i jedan od mojih plesača koji se družio s njim rekao mi je da je pokazao prema djevojci i rekao: "Da, čovječe, sinoć sam bio s njom". Ne želim reći o kome je govorio jer je zapravo vrlo popularna i sada je oženjena i ima djecu. Ne želim da se osjeća loše. Šuškalo se o njemu i raznim plesačicama i grupama. Pustila sam sve, ali očito je da je spavao sa svima uokolo. Bila je to jedna od onih stvari za koje znaš, ali jednostavno ništa ne kažeš", napisala je Britney u knjizi u kojoj također tvrdi da je zatrudnjela tijekom njihove veze i da je pobacila. Navodi da je Justin bio toliko siguran da ne želi biti otac i da ona ne bi prekinula trudnoću da je izbor prepušten samo njoj.

Linker
19. lipanj 2024 11:35