MIKE DUNN/SHUTTERSTOCK
Nije joj lako

Taylor Swift uznemirena zbog događanja u Beču, njezina najveća podrška, dečko Travis Kelce, trenutačno ne može do nje

Najveća glazbena zvijezda današnjice zasad se nije oglasila o otkazanim koncertima u Beču i sprema se za one koji je čekaju u Londonu od 15., 16., 17., 18., 19., i 20. kolovoza.

Najveća glazbena zvijezda današnjice zasad se nije oglasila o otkazanim koncertima u Beču i sprema se za one koji je čekaju u Londonu od 15., 16., 17., 18., 19., i 20. kolovoza.

Glazbeni svijet ostao je u šoku zbog vijesti o otkazivanju koncerata Taylor Swift (34) u Beču nakon što je otkriven planirani teroristički napad do kojeg je trebalo doći ispred stadiona Ernst Happel na kojem je trebala pjevati 8., 9. i 10. kolovoza. Pjevačica cijelu situaciju zasad nije službeno komentirala, ali prema pisanju stranih medija potresena je zbog užasnih planova koje su krojila dvojica radikaliziranih tinejdžera u dobi od samo 17 i 19 godina.

Daily Mail piše da je zvijezda potresena i da ju je njezin dečko, proslavljeni igrač američkog nogometa Travis Kelce (34) očajnički pokušavao utješiti, ali kako ne može biti oslobođen svojih klupskih obaveza s Kansas City Chiefsima da bi je išao posjetiti i biti uz nju u ovim nimalo lakim trenucima.

"Sve što Travis sada može učiniti za Taylor je da joj pruži podršku jer zna da su ona i njezin tim riješili stvari najbolje što su mogli. Svaki slobodan trenutak koji ima, on će provesti s njom. Nažalost u ovoj situaciji ne može biti uz nju jer neće dobiti dodatno slobodno vrijeme s obzirom na to da nova NFL sezona počinje za manje od mjesed dana", rekao je njima blizak izvor ekskluzivno za Daily Mail.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

MIKE DUNN/SHUTTERSTOCK

Dodao je i da unatoč tome što je ostala užasnuta, Taylor se veseli nadolazećim nastupima u Londonu.

"Taylor zna da je meta i to je nešto što je prihvatila. Ne želi dopustiti da to umanji značenje turneje. Ona će i dalje živjeti svoj život i raduje se koncertima u Londonu i bodrenju Travisa na utakmicama. Ovo im je pokazalo što je važno u životu. Bio je to poziv na buđenje i podsjetnik da shvate što u životu imaju i da ga žive punim plućima", izjavio je.

image

Igrač američkog nogometa najveća je podrška pjevačici

MIKE DUNN/SHUTTERSTOCK

"Nemamo izbora nego otkazati tri zakazana koncerta radi svačije sigurnosti", pisalo je u objavi organizatora i promotora koncerata Barracuda Musica koju su podijelili dan uoči prvog koncerta zbog kojeg su u Beč već bili pristigli deseci tisuća obožavatelja, kojima je na naposljetku obećan povrat novca za sve kupljene karte.

image
EVA MANHART AFP

Između ostalih u Beč se bila otputila i naša glumica i dizajnerica Katarina Baban, koja je tamo stigla s dečkom.

"Karte sam kupila prije točno godinu dana tako da sam se točno punu godinu dana veselila koncertu. Karte nisam kupovala preko bubnja pa sam popriličan iznos novca dala za njih, no s obzirom na to da sam ogroman obožavatelj Taylor Swift, nisam ni sekunde požalila. Taman sam kretala na spavanje kad mi je frendica napisala da vidi da su svi koncerti otkazani, na prvu sam mislila da je lažna vijest, no kroz svega nekoliko sekunda potpunog šoka ispostavilo se da je istina. Taj miks osjećaja nisam nikad doživjela. U isto vrijeme sam neopisivo tužna, razočarana i ljuta, a s druge strane zahvalna što se spriječila ogromna tragedija. Predivan dan se u sekundi svima se mogao pretvoriti u najgori mogući. Ljuta sam jer ovakve stvari tjeraju strah u kosti, stavljaju mrlju na događaje i zbivanja koja te vesele i unose nemir za sva buduća planiranja i odlaske", rekla nam je glumica.

Linker
05. rujan 2024 11:18