DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Pokazala je i prsten

Treća sreća za slavnu glumicu? Nakon dvije godine veze zaručila se zvijezda hit serije "Teorija velikog praska"

Američka glumica i njezin partner Tom Pelphery zajedno su dvije godine, a u ožujku 2023. dobili su djevojčicu Matildu.

Američka glumica i njezin partner Tom Pelphery zajedno su dvije godine, a u ožujku 2023. dobili su djevojčicu Matildu.

Glumica Kaley Cuoco (38) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila sretnu vijest - zaručila se za partnera Toma Pelphreyja. Par je u vezi dvije godine, a spojio ih je posao. Naime, upoznali su se preko zajedničke menadžerice Andree Pett-Joseph i odmah "kliknuli".

image

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey u vezi su dvije godine

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Kaley i Cuoco u ožujku 2023. dobili su i prvo dijete, djevojčicu Matildu, a glumica je i tada sretnu vijest o prinovi objavila na Instagramu."3-30-23", započela je u objavi s emotikonima srca. "Predstavljamo vam Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života! Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli posljednjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni. Tome, nisam mislila da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali sada jesam", napisala je glumica kojoj je glumac poznat po ulozi Jonathana Randalla u CBS-ovoj televizijskoj seriji "Guiding Light" prava ljubav nakon ljubavnih brodoloma.

Naime, Kaley je prije Pelphreyja bila u braku čak dva puta - od 2013. do 2016. bila je s tenisačem Ryanom Sweetingom, a za milijardera Karla Cooka udala se 2018., ali njihov je brak potrajao samo tri godine. Osim toga, na setu "Teorije velikog praska" zaljubila se u kolegu Johnnyja Galeckog s kojim je provela dvije godine. Kako je kasnije otkrila medijima, on joj je od početka bio tiha patnja, ali da među njima postoje simpatije saznalo se tek nakon 14 epizoda.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Prije nego što je upoznala Toma, za magazin Glamour rekla je kako se više nikad ne misli udati. "Voljela bih imati dugotrajnu vezu ili partnerstvo. Ali nikad se više neću udati. Apsolutno nikad. Doslovno to možete staviti na naslovnicu", rekla je tada. No izgleda kako se ipak predomislila, a kada bi točno par trebao izreći sudbonosno "da" još nije poznato.

Linker
14. rujan 2024 23:48