Laird kao majčin kavalir u Rimu

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Njeni dečki

Tri mušketira Sharon Stone: Voljeni sinovi slavne glumice izrasli su u velike momke i ponos svoje mame

Holivudska glumica rijetko se hvali svojim sinovima, a kad ih pokaže, svi se čude kako vrijeme brzo prolazi jer su dojučerašnji klinci sada odrasli.

Holivudska glumica rijetko se hvali svojim sinovima, a kad ih pokaže, svi se čude kako vrijeme brzo prolazi jer su dojučerašnji klinci sada odrasli.

Kad je prošlog tjedna na večer iz restorana Dal Bolognese izašao rijetko viđan par, holivudska glumica Sharon Stone i njen srednji sin Laird, čak su i prekaljeni talijanski paparazzi na trenutak zastali prije fotografiranja. Pred njima se odvijao prizor koji je rastapao srca. Elegantnoj glumici u lepršavoj haljini od šifona trebalo je malo više vremena da savlada kaldrmu i dođe do mjesta gdje ih je čekao automobil. Problem su bile tanke potpetice koje često stradaju na pločnicima u srcu Vječnog grada, propadajući u udubine između kamenih kocki. Zato je Laird hodao polako i pomagao mami, držeći ruku tako da se u svakom trenutku može uhvatiti za njega. Vidjelo se da je osamnaestogodišnjak koji je nedavno maturirao i kreće na studij medicine (čime se njegova majka pohvalila na društvenim mrežama), sretan što može biti njen "zaštitnik", koliko god prigoda u kojoj se ponaša kako dolikuje kavaliru, bila nevažna. Odjeven u bijelo, pazio je na majku koja ga je držala pod ruku i nosila nekoliko crvenih ruža.

Majka i sin ljetnu večer proveli su družeći se s prijateljima u restoranu, a onda su krenuli prema svom prijevozu do hotela, piše Daily Mail. Nekoliko fotografija raznježenih paparazza pokazalo je da je dojučerašnji klinac gotovo preko noći izrastao u mladića, baš poput svoja dva brata. Najstarijem Roanu sada su 24 godine, glumica i odnedavno slikarica, posvojila ga je nedugo nakon njegovog rođenja 2000. godine dok je bila u braku s novinarom Philom Bronsteinom, izvršnim predsjednikom odbora Centra za istraživačko novinarstvo u Berkeleyu u Kaliforniji.

image

S Roanom na 74. Filmskom festivalu u Cannesu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kakav odnos imaju Roan i njegova mama, otkriva detalj iz veljače ove godine. Kad je mladić na Instagramu objavio svoju fotografiju s tetovažama, mama mu je tolerantno poručila: "Ponosna ta tebe". Dodajmo i to da je teško zaboraviti glumičinu mučnu borbu za skrbništvo nad Roanom 2004., kad se nakon jedva preživljenog moždanog udara, razvela od supruga. Dobili su zajedničko skrbništvo nad dječakom i dogovorili se da će tijekom školske godine živjeti s ocem u San Franciscu. Glumica se zbog posla morala preseliti u Los Angeles pa je 2008. pokušala dobiti puno skrbništvo nad Roanom, kako bi živio s njom. Izgubila je sud s bivšim suprugom o čemu je u podcastu "Stol za dvoje" voditelja Brucea Bozzija, rekla da joj je to umalo slomilo srce.

"Završila sam u klinici Mayo s kritičnim otkucajima srca u gornjoj i donjoj komori srca, to mi je doslovce lomilo srce", priznala je.

Srećom, najteži dani sada su iza njih: Roan se osamostalio, privržen je mami, a njihovo zajedničko poziranje na crvenom tepihu u Cannesu izazvalo je 2021. godine, senzaciju. Sljedeći je Laird, posvojen je 2005. godine kad je priznala da je devet puta u ranoj trudnoći pretrpjela pobačaj zbog autoimune bolesti i endometrioze: "Žene nemaju forum za raspravu o dubini ovog gubitka. Izgubila sam devetero djece pobačajem. To nije mala stvar, fizički ili emocionalno, ali osjećamo da je to nešto što treba podnijeti same i potajno, s nekom vrstom osjećaja neuspjeha," izjavila je 2022. za People. Odgojila ga je kao samohrana majka u mladog kavalira, koji će kad se vrate s odmora u Ameriku krenuti na koledž i otići od kuće, što svakoj majci teško pada.

image

Sva tri sina Sharon Stone

INSTAGRAM @SHARONSTONE
image

S malim Quinnom 2012., na Diorovoj reviji muške mode

BRIQUET NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Glumici ostaje još jedan sin u "gnijezdu", najmlađi Quinn. Ali ne zadugo jer će 17-godišnji tinejdžer iduće godine postati punoljetan, maturirati i početi graditi samostalan život. Usvojila ga je nedugo nakon njegovog rođenja 2006., nakon čega je izjavila: "Kada se odlučite upustiti u ovu veliku avanturu samohranog roditelja, ne znate kako će to izgledati. Pitate se kako ću ikada sve ovo učiniti?" piše People.

Poput braće, Quinn je bio s majkom na nekoliko glamuroznih događaja. Primjerice, kad mu je bilo šest godina, glumica ga je odvela na reviju Dior Homme, dok se u srednjoj školi istaknuo kao vođa navale svoje momčadi američkog nogometa.

Kako je izgledao život s tri sina, otkrila je za People nakon što se punoljetni Rohan odselio iz San Francisca i pridružio joj se u Los Angelesu jer želi postati glumac.

image

Sharon Stone s Lairdom i Quinnom dok je najstariji, Roan živio s ocem u San Franciscu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Živim u istoj kući koju imam već 25 godina i osjećam se sretno budeći se u svojoj kući sa svojom djecom. Oni su u prekrasnoj dobi kada više ne moramo imati dadilju koja živi s nama. Mogu se probuditi u subotu i sići, a oni se igraju i družimo se. Plivamo, igramo košarku, gledamo filmove. Imamo tako lijepu obiteljsku dinamiku," rekla je emotivno preporođena glumica.

Linker
13. rujan 2024 09:30