Phoebe Cates i Kevin Kline

 PROFIMEDIA
I dalje nerazdvojni

Upoznali su se na audiciji, a zajedno su preko 35 godina: Legendarni glumac otkrio tajnu uspješnog braka sa slavnom suprugom

Kevin Kline i Phoebe Cates u braku su od 1989. i imaju dvoje djece, a američki glumac sada je podijelio u čemu leži tajna uspjeha njihove dugogodišnje ljubavi.

Kevin Kline i Phoebe Cates u braku su od 1989. i imaju dvoje djece, a američki glumac sada je podijelio u čemu leži tajna uspjeha njihove dugogodišnje ljubavi.

Kevin Kline rijetko u javnosti govori o svom privatnom životu, ali je u nedavnom intervjuu za Business Insider napravio iznimku pa, između ostaloga, otkrio i nekoliko detalja iz svog bračnog života. Naime, 77-godišnji američki glumac u braku je s glumicom Phoebe Cates, koju pamtimo iz filma "Gremlini", a ono na čemu im mnogi posebno zavide jest njihov brak koji traje već 35 godina. S obzirom na to da je dugovječnost veza i brakova, naročito kod slavnih osoba, danas rijetkost, Kline je odlučio otkriti u čemu leži tajna njihovog uspjeha.

"Ako vaš brak traje duže od šest mjeseci, već ste u Guinnessovoj knjizi rekorda, barem ako ste u Hollywoodu" našalio se glumac koji tvrdi kako on i njegova 61-godišnja supruga nemaju klasičan holivudski brak.

image

Američki glumac i njegova supruga tvrde kako nemaju klasičan "holivudski brak"

PROFIMEDIA

"Većinu svog zajedničkog života proveli smo na Upper East Sideu u Manhattanu, i što je moguće više izbjegavali smo taj slavni način života i pretjerano izlaganje našeg privatnog života javnosti", objašnjava Kline koji smatra kako je upravo u tome tajna njihovog uspješnog braka. Naime, iako je Phoebe bila glumica, ubrzo se povukla iz svijeta šoubiznisa i posvetila obitelji, a danas vodi vlastiti butik.

image

Kevin Kline i Phoebe Cates jedan su od najdugovječnijih slavnih parova

PROFIMEDIA

Par se zapravo upoznao na audiciji za film "The Big Chill" 1983. u kojem je na kraju samo Kline dobio ulogu, dok Cates nije. Ipak, ostali su u kontaktu, a nekoliko godina kasnije i službeno su prohodali. Odlučili su se vjenčati pet godina nakon prvog susreta, a u braku su dobili i dvoje djece - sina Owena i kćer Frankie.

Linker
26. listopad 2024 15:18