Andrej Kramarić i Marko Pjaca s obitelji na izletu u prirodi

 NP KRKA
LJETO ZA PAMĆENJE

Vatreni s obitelji uživaju na Jadranu: Kramarić u Šibeniku uživao na koncertu Nine i Tonyja

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima posljednjih nekoliko dana uživa u Dalmaciji.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima posljednjih nekoliko dana uživa u Dalmaciji.

Da su Nina Badrić i Tony Cetinski magnet za publiku i najbolji jamci za dobro raspoloženje i feštu pokazali su na Open air spektaklu na šibenskom stadionu Šubićevac. Tony Cetinski zapravo je prihvatio ulogu glavnog gosta na koncertu Nine Badrić, koja je publiku rasplesala svojim nezaboravnim hitovima kao što su "Dani i godine", "Takvi kao ti", "Rekao si", "Dodiri od stakla"..., a kad se Tony pojavio na pozornici Nina ga je emotivno pozdravila i zagrlila.

image

Nina i Tony su magnet za publiku

NIKŠA STIPANIČEV CROPIX

Koncertom Nine Badrić i Tonyja Cetinskog obilježen je završetak radova na uređenju kafića i restorana na Šubićevcu, te klupskih prostorija novog hrvatskog prvoligaša, kojeg vodi trener Mario Carević, bivši igrač splitskog Hajduka i komentator nogometnih utakmica na Hrvatskoj televiziji.

image

Vlasnik HNK Šibenika Željko Karajica i Andrej Kramarić

NIKŠA STIPANIČEV CROPIX

Nastup estradnog dvojca koji već desetljećima dominira na hrvatskoj sceni nisu željeli propustiti brojni nogometaši, među kojima je bio i reprezentativac vatrenih Andrej Kramarić, inače igrač njemačkog prvoligaša Hoffenheima, koji se s obitelji posljednjih dana odmara u Šibeniku.

Raspored mu je i na odmoru pun, pa je tako s reprezentativnim kolegom Markom Pjacom uživao na obiteljskom izletu u Nacionalnom parku Krka, a obišao je i gradilište na Brodarici, šibenskom naselju uz more gdje se odvijaju završni radovi na vili, koja će mu od idućeg ljeta biti obiteljska oaza mira za vrijeme odmora na Jadranu. Kupio ju je od kolege i investitora Milana Badelja, a prvi susjedi u Šibeniku će mu biti kolege Marko Pjaca i Marko Rog.

image

Šubićevac je bio pun

NIKŠA STIPANIČEV CROPIX

Osim toga, prije nekoliko dana je na poziv Marija Carevića posjetio i stadion na Šubićevcu i pozdravio se s djelatnicima kluba i igračima HNK Šibenik, koji su započeli pripreme za iduću sezonu u kojem će im glavni cilj biti zadržavanje prvoligaškog statusa.

image

Andrej Kramarić pozravio se s prijateljem Mario Carevićem, trenerom Šibenika

NIKŠA STIPANIČEV CROPIX

Andrej Kramarić je na Europskom prvenstvu u Njemačkoj 19. lipnja proslavio 33. rođendan, koji je pao baš na dan utakmice protiv Albanije u kojoj je bio strijelac, a uoči prvenstva 20. svibnja prisustvovao je rođenju kćerkice Eve u zagrebačkoj klinici Podobnik.

U braku sa suprugom Miom, doktoricom veterine, ima i sina Viktora koji u kolovozu slavi svoj treći rođendan. Andrej i Mia vjenčali su se u ožujku 2021. u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu, a na brak su se odlučili nakon četiri godine veze. Njihov prvi susret bio je sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška. Uživamo u obiteljskom životu i roditeljstvu, jer smo svjesni da je svaka minuta s djecom dragocjena i ispunjuje nas srećom i ljubavi", izjavio je Andrej Kramarić.

image

Nina je oduševila najvećim hitovima

NIKŠA STIPANIČEV CROPIX
Linker
08. rujan 2024 02:15