IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Rastanak

Velika promjena u obitelji Jerryja Seinfelda: Obiteljski dom napustio je i njihov najmlađi sin

Slavni komičar i njegova supruga, američka spisateljica, ostali su sami u svom velebnom njujorškom stanu.

Slavni komičar i njegova supruga, američka spisateljica, ostali su sami u svom velebnom njujorškom stanu.

Američka spisateljica Jessica Seinfeld, supruga slavnog glumca i komičara Jerryja Seinfelda, objavila je na društvenim mrežama kako su proteklog vikenda suprug i ona otpratili i posljednje, treće dijete, 18-godišnjeg sina Sheparda na koledž i tako ostali sami u svom domu. Naime, njihova 23-godišnja kći Sacha završila je Duke University i živi sama, na istom fakultetu studira i 21-godišnji Julian, a sada je tamo otišao i najmlađi Shepard. Supruga slavnog komičara objavila je nekoliko obiteljskih fotografija među kojima su i one na kojima se vidi automobil pun Shepardove prtljage, kao i sentimentalni obiteljski zagrljaji. "Vikend useljenja. Sve tri ptičice su odletjele", stoji u opisu objave.

Inače, Jerry Seinfeld postao je svjetski poznat po višestruko nagrađivanom TV serijalu Seinfeld u kojem igra ne baš uspješnog stand-up komičara i samca. Iako je i sam dugo bio samac, suprugu Jessicu upoznao je u teretani 1998. kada se emitirala posljednja sezona njegovog popularnog serijala, a ubrzo su se vjenčali i dobili djecu. "Volim obitelj, djecu i cijelo to ludilo. Ne postoji nijedan aspekt takvog života koji mi se ne sviđa. Čak i kad je užasno teško. Nisam shvaćao koliko sam umoran od samačkog života i koliko sam bio spreman za ovaj bračni", kazao je 2010. za magazin Parade.

image

Julian, Shepherd i Sacha s roditeljima na crvenom tepihu na premijeri Seinfeldovog filma ‘Unfrosted‘ ovo proljeće

IMAGE PRESS AGENCY/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Iako ne krije koliko ga ispunjava obiteljski život, na društvenim mrežama dijeli samo obavijesti vezane uz karijeru, dok njegova supruga s ponosom objavljuje i obiteljske fotografije. Tako se nedavno pohvalio da dokumentarac ‘‘Daughters‘‘, koji je nagrađen na Sundance festivalu, uskoro stiže na Netflix. Zanimljivo je da je izvršna producentica filma upravo njegova supruga. Osim toga, Seinfeld se nedavno prvi put okušao i u redateljskom poslu i to na filmu ‘‘Unfrosted‘‘ za koji je napisao i scenarij te u istome glumi. I njega je moguće pogledati na Netflixu.

Linker
14. rujan 2024 06:53