Viktorija Rađa

 MAJA PRGOMET
SRETAN ROĐENDAN

Viktorija Rađa proslavila 47. rođendan u najboljem društvu: "Volim ih najviše, jer ne mogu drugo..."

Bivša manekenka i supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe svoj je rođendan proslavila u društvu prijateljica.

Bivša manekenka i supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe svoj je rođendan proslavila u društvu prijateljica.

Sudeći po fotografijama bila je to rođendanska proslava za pamćenje. Viktorija Rađa, bivša manekenka i supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe, svoj je 47. rođendan proslavila u društvu prijateljica, televizijske voditeljice Mije Kovačić te sestara plesačica Petre Jeričević i Paule Tonković.

"Evo nas, spojene i ujedinjene. Volim svoje purgerice najviše na svijetu, jer ne mogu drugo...", napisala je Viktorija Rađa u emotivnoj objavi na svom profilu Instagramu. Slavljenički outfit uključivao je crvenu haljinu i obruč za kosu ukrašen crvenim perjem, a Paula Tonković počastila ju je komplimentom - "samo je jedna La Madre #47".

Viktorija Rađa u fokus medijske pažnje došla je kao druga pratilja na naiconalnom izboru za Miss Hrvatske 1995., a ove godine sa suprugom Dinom Rađom slavi 23. godišnjicu braka. Upoznao ih je 1995. zajednički prijatelj, a vjenčali su se 20. kolovoza 2001. na jahti dugoj 20 metara pored Korčule. Za svoj dan iz snova Viktorija nije odabrala konvencionalnu vjenčanicu nego ljetnu bijelu haljinu, a nakon što su se jedno drugom zavjetovali na ljubav, mladenci su skočili u more.

image

Viktorija i Dino Rađa na Glorijinoj proslavi

DARKO TOMAŠ/CROPIX

Zajedno podižu sinove, 21-godišnjeg Roka i 16-godišnjeg Niku, a u nedavnom ekskluzivnom video razgovoru za Gloriju otkrili su da je njihova tajna dugog i skladnog braka u međusobnom povjerenju, razumijevanju i u tome što se oko sitnica nikad dugo ne raspravljaju.

image

Viktorija i Dino Rađa sa sinom na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić

BOŽO VUKIČEVIĆ CROPIX

"Treba znati pustiti, treba znati pokazati ljubav svaki dan, a ne samo za Božić ili rođendan. Ne treba raditi drugoj osobi ono što ti ne želiš da ona radi tebi. I najvažnije, shvatiti da na prepirke ne treba trošiti vrijeme. Svatko ima svoje, to poštujemo, ne ulazimo dalje u rasprave to jer ne vodi ničemu", izjavila je Viktorija Rađa.

image

Vitorija Rađa

JOHN PAVLISH

Tom prilikom je otkrila da sa suprugom Dinom i njihovim društvom obožava tulumariti, ali su detalje, kako su rekli, odlučili zadržati za sebe, jer će i njihovi sinovi gledati njihov intervju. "Nismo neumjereni i neumjesni, ali super su nam tulumi, ostanimo na tome", rekla je Viktorija Rađa.

image

Viktorija i Dino Rađa na dubrovačkom vjenčanju košarkaša Jusufa Nurkića

TONČI PLAZIBAT CROPIX
Linker
07. rujan 2024 21:45