Pep Guardiola s kćeri Marijom i suprugom Cristinom Serrom

 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
RIJETKO ZAJEDNO

Vrijeme za obitelj: Umjesto nogometnog prvenstva jedan od najboljih trenera prati tenis - i to u društvu najdražih žena

Iako privatan život drži podalje od javnosti, poznato je da je Pepu Guardioli najveća podrška njegova supruga koju je upoznao s 18 godina.

Iako privatan život drži podalje od javnosti, poznato je da je Pepu Guardioli najveća podrška njegova supruga koju je upoznao s 18 godina.

Jose Pep Guardiola bio je jedan od uzvanika u kraljevskoj loži na Wimbledonu, za vrijeme susreta Camerona Norrieja i Alexandera Zvereva, a na teniski meč stigao je u društvu svojih najdražih žena - supruge Cristine Serre i kćeri Marije.

Španjolski trener, koji trenutno vodi engleski nogometni klub Manchester City, u kojem igraju naši nogometaši Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, čak je i na teniskom terenu dobio ponudu za posao.

"Velika je čast igrati na ovom terenu, ispred kraljevske lože u kojoj je toliko nevjerojatnih gostiju", izjavio je Zverev nakon pobjede protiv Norrieja te, uperivši prstom u slavnog trenera, poručio: "Imati Pepa Guardiolu u publici je zaista nevjerojatno. Kad sam ga vidio, postao sam nervozan. Hvala na dolasku, ovo je za mene privilegija."

image

Pep Guardiola i supruga Cristina

ANDREJ ISAKOVIC AFP

No, njemački tenisač nije se ni na tome zaustavio pa je Pepu provokativno poručio da Bayern Munich treba trenera, iako je prije mjesec dana na tu poziciju izabran bivši nogometaš Vincent Kompany, čime većina navijača nije oduševljena.

image

Pep Guardiola

ANDREJ ISAKOVIC AFP

"A ako vam je nogomet dosadio, možete mene trenirati zauvijek", našalio se Zverev, dok se jedan od najpoznatijih trenera crvenio u kraljevskoj loži iz koje je pratio meč u društvu supruge i najstarije kćeri.

Pep Guardiola u braku je s brazilskom novinarkom Cristinom Serrom već 10 godina, ali zajedno su mnogo duže. Naime, 53-godišnji trener svoju je suprugu upoznao u tinejdžerskim danima i odmah se zaljubio u nju. Sudbonosni susret dogodio se kada se 18-godišnji Pep našao u ulozi modela za brend Antonio Miro pa je stigao u modni dućan Serra Claret u Barceloni u kojem je ona radila, a koji je u vlasništvu njezine obitelji. Iako vezu nisu započeli odmah, par je zajedno gotovo tri desetljeća, a prije braka su dobili i troje djece - Mariju, Mariusa i Valentinu.

image

Pep Guardiola s najstarijom kćeri Marijom

ANDREJ ISAKOVIC AFP

Upravo se s 23-godišnjom Marijom, koja je velika navijačica Manchester Uniteda, najčešće pojavljuju u javnosti pa su i na Wimbledon stigli s njom. Maria je influencerica s više od 950 tisuća pratitelja, a krenula je majčinim stopama - studentica je mode i dizajna pa se da naslutiti kako će preuzeti obiteljski modni posao kojem je trenutačno Cristina posvećena. Naime, Serra Claret jedan je od poznatijih dućana s luksuznim brendovima u Barceloni, a u svojoj ponudi, između ostalog, drži i Dsquared2, CP Company te Armani. Upravo zbog posla Cristina već nekoliko godina živi na relaciji Manchester-Barcelona pa se mnogi obožavatelji Pepa Guardiole boje da bi krajem godine mogao, zbog obitelji, ne produžiti ugovor s Manchester Cityjem, što je dao i naslutiti izjavom da je bliže odlasku nego ostanku.

image

Pep i Cristina s kćeri Marijom s kojom se najčešće pojavljuju u javnosti

JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Moja supruga je najbolja na svijetu u mnogočemu, ali osobito u modi. Često mi kaže nemoj odjenuti ovo, ovo će ti bolje pristajati - i ja je slušam. Dovoljno sam pametan da znam kada su ljudi u nečemu bolji od mene da pratim njihove savjete, a njezini su zaista odlični", izjavio je nedavno Pep u jednom od rijetkih komentara o svojoj supruzi.

Preživio je burnout, zbog igrača je svaki dan pet sati učio njemački, a Julia Roberts mu je "najveći poraz"

Iako su se rano upoznali, vjenčali su se tek 2014. godine na intimnoj ceremoniji u Španjolskoj, kojoj je prisustvovala samo obitelj i najbliži prijatelji. I dok bi mnogi očekivali kako će jedan od najboljih trenera pratiti Europsko prvenstvo u Njemačkoj, on uživa u obiteljskom odmoru. Naime, prije odlaska na Wimbledon, Pep je s obitelji uživao u Dubrovniku pa se čini da mu treba dobar predah od nogometa.

Linker
16. rujan 2024 21:19