Emma Roberts

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Rekla je ‘da‘

Zaruke nakon dvije godine veze: Emma Roberts dala je još jednu šansu - glumcima

Njen odabranik je glumac u usponu u kojeg se zaljubila premda je jednom prilikom izjavila da više neće dejtati s kolegama i da je veza između dvoje dramskih umjetnika, prilično teška.

Njen odabranik je glumac u usponu u kojeg se zaljubila premda je jednom prilikom izjavila da više neće dejtati s kolegama i da je veza između dvoje dramskih umjetnika, prilično teška.

Zvijezda romantične komedije "Ne daj Bože brak", Emma Roberts, pohvalila se na društvenim mrežama zaručničkim prstenom i fotografijom s romantične prosidbe. Nećakinja holivudske legende Julije Roberts i kći Erica Robertsa rekla je "da" svom dečku Codyju Johnu poslije dvije godine veze. Njen odabranik je glumac u usponu koji je gradio karijeru u serijama "The Dark" i "The Rookie", a zaprosio ju je dijamantnim prstenom od pet karata, vrijednim oko 100.000 dolara, otkriva Daily Mail.

"Objavljujem ovo prije nego što moja mama svima kaže", napisala je Emma Roberts u popratnoj poruci uz fotografiju na kojoj grli dečka i pokazuje prsten. Prosidba se odigrala na slikovitoj obali jezera, a on je nakon što joj je postavio "pitanje svih pitanja", snimio selfie na kojem je ona pokazala prsten. S obzirom na to da su jako samozatajni, zaručnička objava očita je iznimka u pravilu da o svojoj ljubavi otkrivaju što je manje moguće.

Ljubavna priča Emme Roberts i Codyja Johna počela je u kolovozu 2022., kad su zamijećeni kako se ljube u New Yorku, a uskoro nakon svoju su ljubav potvrdili i na Instagramu, objavom ljetnog uživanja na jahti. Nisu otkrili kako su se upoznali, no američkim medijima ponešto su ispričali njihovi prijatelji. "Obitelj i svi koji ih znaju sretni su zbog oboje i misle da su sjajan par", otkrio je upućeni za US Magazine. Unatoč naporima brojnih fotografa, uspjeli su održati svoju vezu privatnom.

Prije nego što se zaljubila u godinu dana starijeg Codyja Johna, bila je u vezi s Garrettom Hedlundom, glazbenikom i zvijezdom povijesnog spektakla "Troja", s kojim ima sina Rhodesa, a s kojim je prekinula početkom 2022., poslije dvije i pol godine veze.

Glumica se viđala i s britanskim glumcem i modelom Alexanderom Pettyferom te s kolegom iz franšize "Američka horor priča", Evanom Petersom. Znakovito je to da se ljubav s Codyjem Johnom dogodila nedugo nakon što je za modni magazin Flaunt priznala da je svojedobno izgubila interes za dejtanje s glumcima.

"Više nisam htjela izlaziti s glumcima. Mislim da je teško za dva glumca biti zajedno", rekla je Emma. Srećom, pokazalo se da je bila u krivu.

Linker
04. rujan 2024 16:18