BILJANA BLIVAJS CROPIX
ZA POČETAK DANA

Zvijezda TLZP-a Alen Bičević ima novi angažman: "Ne biram previše, slušam sve - od 50 Centa do Harisa Džinovića"

Frontmen grupe Joy, Alen Bičević, koji je publiku osvojio svojim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato", od sada će razbuđivati slušatelje Happy FM-a. Za Gloriju je otkrio hoće li mu teško padati rana buđenja, ali i što svira - "dok svira radio".

Frontmen grupe Joy, Alen Bičević, koji je publiku osvojio svojim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato", od sada će razbuđivati slušatelje Happy FM-a. Za Gloriju je otkrio hoće li mu teško padati rana buđenja, ali i što svira - "dok svira radio".

"Oduševljen sam što sam postao dio Happy FM-a i što ću raditi s Nikom. Veselim se svakom jutru koje ćemo provesti zajedno s našim slušateljima, donoseći im osmijeh na lice i pozitivnu energiju. Inače se uvijek budim jako rano, tako da mi rano buđenje neće biti nikakav problem," poručio je pobjednik showa "Tvoje lice zvuči poznato" i frontmen grupe Joy, Alen Bičević kojemu je ovo prvi radijski angažman. Pjevač se veseli što će uz Niku Antolos slušatelje uvoditi u novi dan u emisiji "Happy jutro".

image

Nika Antolos i Alen Bičević

GORDAN SVILAR

"Na radiju ne moram biti obučen, ali mislim da postoji jedan problem – teško se zaustavljam kada krenem pričati. Nadam se da će mi Nika dati znak da trebam stati, ali to je ono što volimo, volimo priču i ne volimo dosadu", govori Alen koji u slobodno vrijeme uživa u planinarenju i fotografiji, a za jesen priprema glazbenu poslasticu koju će prvi moći čuti slušatelji Happy FM-a, a i duet s Nikom je u pregovorima.

image

Alenov idealan godišnji odmor je uz more, ali u posljednje vrijeme ne čini mu se loša ideja pobjeći u planine

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Što najviše volite slušati?

- Veliki sam obožavatelj zabavne glazbe, međutim zbog posla mi ni jedna vrsta glazbe nije strana, tako da se na mojoj playlisti može pronaći zaista svašta - od 50 Centa do Harisa Džinovića. Ne biram previše kada je glazba u pitanju.

Jeste li jutarnji ili večernji tip?

- Jutarnji. Meni dan uvijek počinje vrlo rano. Budim se u pet ujutro tako da mi dizanje i jutarnja šihta neće predstavljati nikakav problem. Kako se kaže - "po jutru se dan poznaje", pogotovo uz dobru muziku i šalicu kave.

Kako izgleda vaše jutro?

- Bauljam od kreveta do aparata za kavu. Uvijek se probudim na prvi alarm, slijedi tuširanje, kava pa odlazak u teretanu, a uskoro uz to ide i jutarnja šihta.

Hoćete li ti i Nika puno pjevati i na taj način zabavljati slušatelje budući da ste oboje pjevači, i planirate li duet?

- Naravno da ćemo pjevati. Cilj nam je zabaviti naše slušatelje što je bolje moguće tako da pokoja pjesma nije na odmet. Šuškamo o duetu, dogovaramo, nije isključena mogućnost. Ako imate kakav prijedlog, slobodno nam se javite.

image

Alen je postao novi voditelj Happy FM-a

GORDAN SVILAR

Opišite nam svoj idealan godišnji odmor.

- Idealan godišnji odmor je uvijek uz more, iako uz ove velike vrućine koje su nas zadesile u posljednje vrijeme sve više me privlači provesti ljetni odmor u planinama. No, volim sunce, more, prženje na plaži i koktele.

Linker
16. rujan 2024 21:20