-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Jako su povezane

Angelina Jolie otkrila kako je surađivati s 15-godišnjom kćeri i čemu ju je to iskustvo naučilo

Slavna glumica i humanitarka u travnju je dobila u ulogu producentice broadwayske predstave "The Outsiders", a njezina najmlađa kći Vivienne, na istom je projektu radila kao asistentica produkcije.

Slavna glumica i humanitarka u travnju je dobila u ulogu producentice broadwayske predstave "The Outsiders", a njezina najmlađa kći Vivienne, na istom je projektu radila kao asistentica produkcije.

Angelina Jolie (49) često je govorila o tome koliko joj je majčinstvo važno i koliko voli provoditi vrijeme sa svojom djecom. Njezin pristup roditeljstvu uključuje puno ljubavi, podrške i razumijevanja. Kao majka, Angelina se trudi biti prisutna u životima svoje djece i podržavati ih u njihovim snovima i ambicijama, a s njezinom kćeri Vivienne (15) osim ljubavi i bliskosti povezuje ju i zajednički interes za humanitarni rad i umjetnost. Osim što su glumile u filmu "Maleficent" gdje se Vivienne pojavila u ulozi mlađe verzije princeze Aurore, zajedno su radile i na mjuziklu "The Outsiders". Angelini ova predstava nije donijela samo nekoliko nominacija za nagradu Tony koja se dodjeljuje za izvrsnost u kazalištu, već i dublju vezu s Vivienne. Naime, Angelina je radila kao izvršna producentica za predstavu na Broadwayu koja je premijerno prikazana u travnju, dok je Vivienne radila kao asistentica produkcije.

image

Vivienne Jolie-Pitt, Justin Levine, Angelina Jolie, Danya Taymor, Adam Rapp, Rick Kuperman i Jeff Kuperman na premijeri mjuzikla "The Outsiders" u New Yorku

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Otkako je prvi put otkrila da će raditi na mjuziklu "The Outsiders", Jolie je zahvalila svojoj kćeri tinejdžerici što ju je odvela gledati taj film u Kaliforniju jer ju je to iskustvo potaknulo na odluku da ga oživi na Broadwayu. Predstava je glazbena adaptacija romana S.E. Hinton iz 1967. i istoimenog filma Francisa Forda Coppole iz 1983., u kojem su, između ostalih, glumili Matt Dillon, Ralph Macchio, Rob Lowe, Patrick Swayze, Tom Cruise i Diane Lane. Prepričavajući svoje iskustvo gledanja filma u La Jolla Playhouseu u San Diegu u ožujku prošle godine Jolie je rekla: "Kao majka i kao osoba promatrala sam učinak koji film ima na moju mladu kćer i ono što mi je govorila o sebi. Učila sam što joj je u tome što mi govori važno i zašto je to tako duboko povezano s njom", rekla je glumica za Deadline. Nakon toga je, kaže, imala privilegiju gledati kako svi mjesecima naporno rade na mjuziklu kako bi ga učinili onim što jest, a Vivienne je bila tu cijelim putem. Govoreći i o tome kako je izgledao sam proces nakon što je odlučila doći na mjesto izvršne producentice, ispričala je: "Viv i ja sjedile smo zajedno i zapisivale smo što nam se sviđa, što nas zanima. Za mene je to bila prilika da naučim više o Viv, a ne da se koncentriram na to da postanem producentica. Vivienne bi gledala predstavu i davala mi nevjerojatne uvide i bilješke. Imala je jako dobro oko, bila je velika podrška i poboljšala je cijeli taj proces", rekla je Jolie.

image
-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Osim Vivienne, Angelina je majka i Maddoxu (22), Paxu (20), Zahari (19), Shiloh (18) i Knoxu (15). Djecu dijeli s Bradom Pittom (60), s kojim je bila od 2005. do 2016. Uslijedila je mučna brakorazvodna parnica tijekom koje su se djeca otuđila od oca s kojim ne žele imati nikakav kontakt, a više se ni ne predstavljaju njegovim prezimenom Pitt. Sve je krenulo prošle godine kada se Zahara, najstarija kći bivšeg para, pridružila sestrinstvu na koledžu Spelman u Atlanti i predstavila se kao Zahara Jolie.Glumčev zategnuti odnos s djecom, kao i buran razlaz s bivšom suprugom Angelinom, ponovno su dospjeli u fokus javnosti nakon što je otkriveno da je njegova kći Shiloh početkom lipnja podnijela zahtjev za odbacivanje očeva prezimena i to čim je mogla - točno na svoj 18. rođendan. Shiloh je posljednja u nizu koja se želi odreći prezimena Pitt, a ako njezin zahtjev bude odobren, a nema naznaka da neće biti, ona će se nositi samo majčino prezime Jolie. Stopama najstarije Zahare krenula je i Vivienne što je nedavno otkriveno sasvim slučajno zahvaljujući plakatu za predstavu "The Outsiders" na kojem je bila potpisana kao Vivienne Jolie. I najstariji sinovi nekad najmoćnijeg holivudskog para Jolie-Pitt 22-godišnji Maddox i godinu dana mlađi Pax, navodno godinama nisu javno koristili očevo prezime, a obojica su bili otvoreno neprijateljski raspoloženi prema njemu te su se s njim i javno obračunali.

image

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt i Knox Jolie-Pitt

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
08. rujan 2024 02:11