Erin McGregor starija je sestra slavnog sportaša Conora McGregora

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
ZAKUPIO CIJELI HOTEL

Bajkovito vjenčanje u palači: Mlada zablistala u vjenčanici od 100 tisuća eura, slavni brat stigao helikopterom

Proslavljeni MMA borac Conor McGregor nije žalio truda i novca za vjenčanje svoje starije sestre Erin McGregor i njezinog odabranika Terryja Kavanagha.

Proslavljeni MMA borac Conor McGregor nije žalio truda i novca za vjenčanje svoje starije sestre Erin McGregor i njezinog odabranika Terryja Kavanagha.

Vjenčanje se spremalo punih 18 mjeseci, svaki detalj bio je isplaniran do kraja i sve je moralo biti savršeno. Kulisa bajkovitog vjenčanja 42-godišnje Erin McGregor, starije sestre proslavljenog MMA borca Conora McGregora, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na dvjesto milijuna eura, bila je povijesna palača Cashel. Izgrađena je kao nadbiskupska palača u irskoj pokrajini Tipperary u prvoj polovici osamnaestog stoljeća, a kasnije je preuređena u luksuzni hotel s pet zvjezdica. U njegovoj slavnoj povijesti u njemu su odsjedale brojne holivudske zvijezde poput Richarda Burtona i Elizabeth Taylor, te političari, a Conor McGregor zakupio je sve 42 sobe i vrt hotela kako bi svojoj sestri i njezinom odabraniku Terryju Kavanaghu osigurao apsolutnu privatnost na događaju koji će pamtiti cijelog života.

image

Vjenčanica je krojena i šivana po mjeri u Australiji

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Po mnogima najveći živući majstor mješovitih borilačkih vještina nije žalio truda i novca, pa su britanski mediji, poznavajući cijene na tržištu, procijenili kako je ukupni trošak vjenčanja Erin McGregor i Terryja Kavanagha premašio 1,5 milijuna eura. Mladenka je, pak, izjavila kako je samo njezina čipkasta vjenčanica, koja joj je krojena i šivana po mjeri u jednom australskom dizajnerskom studiju, koštala više od stotinu tisuća eura.

image

Palača Cashel izgrađena je 1730 . kao nadbiskupski dvor, a kasnije je preuređena u luksuzni hotel

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim toga svi uzvanici su imali plaćen smještaj na licu mjesta u hotelu Cashel Palace, u kojem se cijene soba kreću od 500 do 1200 eura, a 36-godišnji Conor McGregor u Tipperary je s odmora na Mediteranu u Irsku doputovao privatnim helikopterom.

Erin McGregor i Terry Kavanagh u vezi su deset godina i roditelji su osmogodišnjeg sina Harryja, koji je rođen s poremećajem iz spektra autizma. Iz ranije veze Erin McGregor ima i odraslu kći Taylor, koju je rodila kao 19-godišnjakinja, a prije nego što je zahvaljujući sportskoj slavi svog mlađeg brata postala reality zvijezda i influencerica, radila je kao frizerka u mobilnom studiju po irskoj provinciji.

image

Prvi poljubac tek vjenčanog para Terryja Kavanagha i Erin McGregor

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prema vlastitom priznanju u mladosti je imala velikih problema s ovisnošću, jer se kretala u lošem društvu, a bratov sportski način života i razmišljanja bio joj je jedan od poticaja da se vrati na pravi put. Supruga je upoznala u Las Vegasu i bila je to ljubav na prvi pogled, a Terry Kavanagh radi kao menadžer u klubu The Black Forge Inn u Dublinu, čiji je vlasnik - pogađate - Conor McGregor.

image

Sestrino vjenčanje bila je rijetka prilika da Conor McGregor zablista u smokingu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:13