Armand Duplantis i Desire Inglander

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
ZARUKE ZA PAMĆENJE

Desire je rekla "da"! Svadbena zvona za olimpijskog prvaka kojem je trebalo vremena da osvoji svoju dragu

Svjetski rekorder Armand Duplantis svoju je djevojku Desire Inglander, švedskog modela i jednu od najpoznatijih influencerica, šokirao prosidbom na neobičnom mjestu.

Svjetski rekorder Armand Duplantis svoju je djevojku Desire Inglander, švedskog modela i jednu od najpoznatijih influencerica, šokirao prosidbom na neobičnom mjestu.

Premda za sebe tvrdi kako je ništa ne može iznenaditi, 22-godišnja Desire Inglander, jedna od najutjecajnijih švedskih influencerica i najtraženijih modela, nije mogla povjerovati vlastitim očima kad je njezin dragi, u njujorškom Hamptonsu iz džepa izvadio zaručnički prsten i zaprosio njezinu ruku.

Izlazak na večeru i nešto što je trebala biti obična šetnja u predvečerje tako se pretvorila u romantične zaruke, a svadbena zvona za ponajboljeg svjetskog atletičara i nepobjedivog skakača s motkom, 24-godišnjeg Armanda Duplantisa sad su sve bliže. Zaručnici svoj veliki dan moraju uklopiti u svoj pretrpani raspored, kojeg ionako stalno prilagođavaju Armandovim brojnim obavezama, koje ga tijekom godine vode diljem svijeta. I moraju se odlučiti hoće li vjenčanje biti u njegovim rodnim Sjedinjenim Državama ili u Švedskoj, zemlji njegovih predaka čije je državljanstvo prihvatio i za koju nastupa.

image

Strastvena proslava olimpijske pobjede u Parizu ove godine

VEGARD GR?TT/BILDBYR?N/SHUTTERSTOCK

"Zaruke su velika stvar i bio sam nervozniji nego na zaletištu. Već dugo sam bio spreman za taj korak, ali čekao sam pravu priliku. Želio sa da to bude stopostotno iznenađenje za Desire i u tome sam uspio. Bila je u potpunom šoku, ali je rekla - da", ispričao je Armand za Vogue Scandinavia.

Deseterostruki svjetski rekorder, čiji će rezultat uskoro itko teško dostići, svoju je zaručnicu upoznao na Midsummer partiju u Stockholmu prije četiri godine.

image

Desire Inglander i Armand Duplantis u San Franciscu 2021.

CASEY FLANIGAN/SHUTTERSTOCK

Desire je upravo bila maturirala i samo se željela zabavljati i nije joj bilo niti na kraj pameti voditi duboke razgovore na engleskom, jer tada Armand još nije bio usavršio svoje konverzacijske vještine na - švedskom. "Samo sam htjela plesati, a činilo se da to njemu baš nije najbolje sjelo”, ispričala je Desire koju je Armand idućih mjeseci zasipao porukama i bezuspješno nagovarao na prvi zajednički spoj.

image

Strastveni poljubac Armanda Duplantisa i Desire Inglander na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu 2022.

MAGNUS ANDERSSON/TT/SHUTTERSTOCK

Kad je poziv napokon prihvatila, otada su nerazdvojni. Par živi između Sjedinjenih Država, gdje Armand trenira pod vodstvom svoga oca, proslavljenog atletičara Grega Duplantisa, i Švedske, gdje uživaju u zajedničkom odmoru u prirodi. No, najviše vremena provode na putovanjima. “Volim pritisak najvećih natjecanja, volim najteže izazove, a lakše ih podnosim kad znam da me iz publike gleda i bodri moja djevojka”, kaže Duplantis.

image

Lani su prisustvovali utrci Formule 1 u Las Vegasu

STEPHEN GREATHOUSE/SHUTTERSTOCK
image

Armand Duplantis i Desire Inglander bili su počasni gosti Diorovog showa u Parizu potkraj rujna ove godine

GEOFFROY VAN DER HASSELT AFP
Linker
12. listopad 2024 13:01