NEJA MARKIČEVIĆ CROPIX
Provod u Nizozemskoj

Ecija Ojdanić puca od sreće i ponosa: Kći Cvitu ispratila je u novo životno poglavlje i to u Amsterdamu

Devetnaestogodišnjakinja, koju je dobila u braku s Antom Viljcem, bila je odlična učenica u srednjoj školi, a svoje akademsko obrazovanje odlučila je nastaviti u inozemstvu.

Devetnaestogodišnjakinja, koju je dobila u braku s Antom Viljcem, bila je odlična učenica u srednjoj školi, a svoje akademsko obrazovanje odlučila je nastaviti u inozemstvu.

Glumica Ecija Ojdanić (50) ne krije sreću i ponos koje osjeća zbog svoje 19-godišnje kćeri Cvite koja je izrasla u pravu djevojku i postala brucošica na fakultetu i to u Nizozemskoj, točnije u Amsterdamu. Što je točno upisala još uvijek nije poznato, tek se zna da majčinim stopama ipak nije krenula. Glumica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija uz dirljivu posvetu. "Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška", napisala je glumica u opis objave.

Podijelila je Cvitine fotografije iz djetinjstva i fotografije koje su nedavno snimljene u Amsterdamu, kada je kćer ispratila na fakultet. Cvitu je dobila u braku s Antom Viljcem, od kojeg se razvela 2007. godine,a osim nje, glumica ima i 14-godišnjeg sina Jakova iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom. Našoj novinarki Tanji Vučičević u intervjuu za Gloriju ispričala je u svibnju ove godine što joj je najvažnije u odgoju djece.

"Blagoslovljena sam što su dobra djeca, odgajam ih da budu dobri ljudi. Nekad se pitam je li to danas dobra deviza, no čini mi se da dobrota i empatija prije ili kasnije ipak nađu mjesto pod suncem. Vjerujem da će se oboje znati zauzeti i pobrinuti za sebe. Jakova još nije uhvatio ludi pubertet, za sada je sve to kod njega prilično mirno. Čini mi se da je on najstabilniji član naše obitelji jer smo Cvita, suprug Robert i ja vrlo temperamentni. Jakov je još čvrsto na zemlji, iako me očekuje i njegov udar puberteta: odličan je u školi, samostalan, veseljak, igra nogomet. Svađamo se samo oko čitanja knjiga”, otkrila je Ecija. Tom je prilikom rekla i da je Cvita bila izvrsna u srednjoj školi, ali i da ju zanima studij psihologije. "Sama je sastavljala tu listu, tamo se nalazi i ekonomija i tko zna što još... Nisam virila jer ih odgajam da budu samostalni i sami donose odluke", rekla je nedavno glumica.

Linker
05. rujan 2024 11:07