BILJANA BLIVAJS CROPIX
NOVA GLORIA

Ekskluzivne fotografije s Korčule: Upoznajte preslatkog sinčića Fani Stipković i Fernanda Hierra

Nicolas Valentin je rođen prije devet mjeseci carskim rezom u bolnici u meksičkom gradu Guadalajari, a poznata TV novinarka i legendarni španjolski nogometaš ga planiraju krstiti u Madridu, kako je otkrila za novi broj Glorije.

Nicolas Valentin je rođen prije devet mjeseci carskim rezom u bolnici u meksičkom gradu Guadalajari, a poznata TV novinarka i legendarni španjolski nogometaš ga planiraju krstiti u Madridu, kako je otkrila za novi broj Glorije.

Budući da je Gloria lani prva dobila fotografije s vjenčanja Fani Stipković i Fernanda Hierra, željeli smo i ekskluzivni photosession s njihovim devetomjesečnim sinčićem Nicolasom Valentinom. Nije bilo lako, jer naša TV novinarka i legendarni španjolski nogometaš žive u raznim svjetskim gradovima - od Madrida i meksičke Guadalajare, do saudijske prijestolnice Rijada. Fernando je, naime, nedavno postao sportski direktor nogometnog kluba Al-Nassr, za koji igra i legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo, pa će obitelj Stipković-Hierro živjeti na Bliskom istoku.

U međuvremenu je Fani s Nicolasom Valentinom bila na kratkom odmoru na Korčuli, gdje je provela djetinjstvo, pa je to bila idealna prilika za snimanje Glorijine naslovnice. Mjesto radnje bila je rajska uvala Pičena, a Fani i njezin sinčić (Fernanda nije bilo jer je na pripremama s klubom Al-Nassr u Marbelli) odlično su se snašli ispred objektiva fotografkinje Biljane Blivajs - iako je Nicolas Valentin inače vrlo živahan dječačić.

image

TV novinarka kaže da Nicolas Valentin odlično podnosi avionske letove

BILJANA BLIVAJS CROPIX

“Ne staje. Iznimno je znatiželjan, aktivan i komunikativan. Konstantno se igra s našom chihuahuom Habibijem. On je štenac pa si kradu igračke. I Fernando i ja mnogo vremena provodimo s Nicolasom. Puštamo mu glazbu, čitamo slikovnice, razgovaramo s njim, šećemo se... Još mu nismo dali da gleda televiziju i igra se s mobitelom”, rekla nam je Fani te, uz ostalo, otkrila i na kojem jeziku razgovara sa sinom, kako su mu odabrali ime, što joj je najveći izazov u odgoju te kakav je Fernando otac.

“Dosta vremena provodi u igri i razgovoru s Nicolasom. Često ih ostavim same da se zabavljaju na neki svoj način. Nicolas uvijek Fernanda traži za igru, a ja sam više za maženje. Pušta mu glazbu i odlično ga uspavljuje. Fernando se potpuno rastopi kad vidi Nicolasa”, kaže Fani Stipković.

Cijeli razgovor pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 1. kolovoza.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Šminka Tonica Cvrlje
Frizura Jelena Nonković

Linker
13. rujan 2024 12:28