U vezi su šest godina - s jednim dužim prekidom

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
ŽIVOT NAKON BENA

Frajer za poželjeti: Zarađuje milijune, opsjednut je čistoćom, razveden s dvoje djece, a Jennifer Garner ne pušta ga iz ruku

U poslovnom svijetu proslavio se izjavom da kuhinjski roboti ne šmrču i ne pljuju, te da im ne ispadaju dlake u hranu, a široj javnosti postao je poznat kad je 2018. nakon razvoda holivudskog para Jennifer Garner i Bena Afflecka započeo vezu s proslavljenom američkom glumicom i majkom troje djece. Američki poduzetnik John C. Miller od svoje je drage mlađi šest godina, upravlja poslovnom grupacijom CaliGroup, njegovo osobno bogatstvo procjenjuje se - ovisno o metodologiji izračuna - na deset do dvadeset milijuna dolara, a iza sebe ima 13-godišnji brak s dvoje djece s violinisticom Caroline Campbell, od koje se razveo u isto vrijeme kad je definitivno puknuo brak Jennifer Garner i Bena Afflecka.

Premda su u vezi šest godina - s prekidom od jedne godine, fotografije Jennifer Garner i Johna C. Millera mogu se nabrojati na prste jedne ruka. Američki poduzetnik čija je grupacija vlasnik međunarodnog lanca restorana brze hrane CaliBurger sa svojom se dragom ne pojavljuje na filmskim premijerama i društvenim događanjima, a svoju privatnost nastoji maksimalno zaštititi od medija.

image

Jennifer Garner i John C. Miller u šetnji Los Angelesom

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ovog vikenda par je viđen na izlasku iz restorana u Malibuu u kojem su se počastili ručkom, a mjesto za njihov objed kavalirski je odabrao John C. Miller koji je opsjednut čistoćom u pripremi i posluživanju hrane. Njegova grupacija među prvima na svijetu je u restoranske kuhinje uvela automatizirane robote, i to ne samo zbog smanjenja ulaznih troškova koji su prije deset godina zaprijetili cijeloj ugostiteljskoj industriji, nego i zbog najviših standarda čistoće i zdravstvene sigurnosti. Osim toga njegova kompanija razvila je softver za prepoznavanje lica stalnih kupaca, koji zbog toga sa sobom ne moraju imati gotov novac niti bilo koje sredstvo kartičnog plaćanja da bi naručili obrok u restoranu.

image

Jennifer Garner i John C. Miller za vikend su se počastili ručkom u Malibuu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

John C. Miller diplomirao je ekonomiju i magistrirao pravo na prestižnom Sveučilištu u Stanfordu, a s bivšom suprugom, violinisticom Caroline Campbell zajednički odgaja njihovo dvoje djece, kćer Violet i sina Questa. Ime kćeri, dakako, nije jedina poveznica s Jennifer Garner, koja je u braku s Benom Affleckom dobila kćeri Violet i Seraphinu (koja se u međuvremenu deklarirala kao osoba u rodnoj tranziciji i sad se zove Fin), te sina Samuela.

image

Prva agencijska fotografija Johna C. Millera snimljena je 2020.

LASTARPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Premda se ne viđaju često u javnosti Jennifer Garner i John C. Miller svoju dragu obožava, a razlog za njihov jednogodišnji prekid 2020. bilo je njezino odbijanje da započnu zajednički život pod istim krovom. Kako god, John C. Miller je pun razumijevanja za Jenniferine brojne privatne i poslovne obaveze, te za njezinu brigu za bivšeg supruga, neukrotivog Bena Afflecka, kojeg prije svega još uvijek nastoji zaštititi od sebe samog.

S druge strane Jennifer Garner u ljubavi igra na duge staze i spremna je razriješiti svaki problem koji se vezi nađe na putu. A u Johnu C. Milleru pronašla je idealnog frajera, koji se zna nositi s njezinom popularnošću i slavom, te njezinim višestruko većim osobnim bogatstvom od svoga, što je možda i najvažnije.

image

Jennifer Garner nakon Bena Afflecka pronašla je pravog

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
09. rujan 2024 07:41