Selena Gomez otkrila je da želi obitelj i djecu

 GEOFF ROBINS AFP
ŽELI POSTATI MAJKA

Glumica otkrila da ne može iznijeti trudnoću: "Još ne znam kojim ću putem krenuti, i posvojenje i surogat majčinstvo su opcije"

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez zbog zdravstvenih tegoba i kronične autoimune bolesti ne može iznijeti trudnoću.

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez zbog zdravstvenih tegoba i kronične autoimune bolesti ne može iznijeti trudnoću.

Prije nekoliko dana i službeno je potvrđeno da se njezino osobno bogatstvo - uglavnom od zarade kozmetičkog branda Rare Beauty - procjenjuje na više od milijardu dolara, potkraj kolovoza predstavila je četvrtu sezonu superuspješne televizijske serije "Samo ubojstva u zgradi", u Torontu promovirala film "Emilia Perez" u kojem igra glavnu ulogu, a u ljubavi, čini se, nikad nije bila sretnija nego u vezi s 36-godišnjim glazbenim producentom i tekstopiscem Bennyjem Blancom, s kojim nakon 14 mjeseci ljubavi razmišlja o zasnivanju obitelji, braku i djeci.

image

Ovog ljeta proslavila je prvu godišnjicu veze s glazbenim producentom Bennyjem Blancom

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

No, život američke glumice i pjevačice Selene Gomez, koja je u srpnju proslavila 32. rođendan, nije samo med i mlijeko, jer se Teksašanka u svojim najboljim i najproduktivnijim godinama bori i s napadima depresije i samosažaljenja te teškom autoimunom bolesti - lupusom, čije je posljedice pokušavala ublažiti i - kemoterapijom. I upravo je lupus, kronična autoimuna bolest koja se manifestira na različite načine te može uništiti bilo koji organ ili skup organa u tijelu, glavni razlog zašto Selena Gomez nikada neće moći iznijeti trudnoću, o čemu je progovorila u ekskluzivnom intervjuu za američki magazin Vanity Fair.

"Da ostanem trudna ugrozila bih vlastiti život, ali i život svog djeteta. Ali to ne znači da odustajem od ideje da postanem majka i roditelj. Hvala Bogu, postoje brojni drugi načini da se realiziram i u tom pogledu, kao što su posvojenje ili surogat majčinstvo. Još ne znam kako će moj put izgledati, ali, iako će moj put biti drukčiji, na kraju dana, nije mi niti važno. Bit će moje, bit će to moje dijete", izjavila je Selena Gomez, koja je cijeli svoj život provela pred kamerama.

image

Glumačka ekipa četvrte sezone serijala "Samo ubojstva u zgradi": Meryl Streep, Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short

VALERIE MACON AFP

"Realno sam još uvijek mlada, ali imam više od 24 godine iskustva pred kamerama", kaže Selena Gomez koja je karijeru započela kao 7-godišnjakinja snimajući reklame u svom rodnom gradu Grand Prairie u Teksasu.

Selena Gomez plod je tinejdžerske ljubavi: njezini roditelji Mandy Teefey i Ricardo Joel Gomez bili su 16-godišnjaci kad su je dobili, a kćeri su dali ime po tada najslavnijoj teksaško-meksičkoj pjevačici Seleni Quintanilla, čije su pjesme obožavali.

Roditelji su joj se razveli kad je bila petogodišnjakinja, a njezina je majka ponekad morala raditi tri posla da prehrani sebe i kćer. No, Selena ništa ne zamjera svom ocu, jer smatra da su oboje bili premladi za brak i roditeljsku odgovornost. Tri godine nakon prve reklame Selena je dobila i prvu glumačku ulogu, a proslavila se ulogama u tinejdžerskim serijama "Hannah Montana", te "Wizards of Waverly Place", a ostalo je legenda.

image

Selena Gomez

CINDY ORD GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
10. rujan 2024 11:28