Goran i Nives Ivanišević

 ANTONIO BALIĆ CROPIX
UŽIVAJU NA MILJACKI

Goran i Nives Ivanišević stigli u Sarajevo: Zablistali su na crvenom tepihu, a on je odigrao i meč sa zanimljivim protivnicima

Splitski sportaš sa suprugom je proveo nezaboravan dan u kojem su uživali u gostoprimstvu svojih domaćina na crvenom ćilimu filmskog festivala.

Splitski sportaš sa suprugom je proveo nezaboravan dan u kojem su uživali u gostoprimstvu svojih domaćina na crvenom ćilimu filmskog festivala.

Stanovnici Ulice Franca Lehara zauvijek će pamtiti spektakl koji im je priredio legendarni splitski tenisač Goran Ivanišević, koji je bio zvijezda ekshibicijskog meča s glumcima Borisom Lerom i Nadine Mičić u sklopu Sarajevo Film Festivala.

Legendarni sportaš i naš jedini osvajač Wimbledona, koji će 18. rujna proslaviti 53. rođendan, ovih je dana uživao u gradu na Miljacki, kamo je stigao kao ambasador Zaklade UNIQA See Future, u kojoj ima važnu ulogu mentora i uzora mladim i perspektivnim sportašima. Zato se Goran Ivanišević u Sarajevu, kamo je doputovao sa suprugom, radijskom voditeljicom Nives Ivanišević, družio s djecom i mladima, koji su iskoristili priliku da ga upoznaju, te porazgovaraju i poslikaju se s njim za uspomenu.

image

Goran i Nives Ivanišević ove godine slave sedmu godišnjicu braka

ANTONIO BALIĆ CROPIX

Dame u publici zaključile su da Goranu sjedine u kosi i bradi odlično pristaju, a sa suprugom Nives Ivanišević, koja je za tu svečanu priliku odjenula pripijenu dugu haljinu boje lavande, zablistao je na crvenom ćilimu postavljenom na tzv. festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta, gdje se pridružio zvijezdama ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala.

image

Družio se s djecom i mladima

ANTONIO BALIĆ CROPIX
image

Odigrao je meč s glumcima Borisom Lerom i Nadinom Mičić

ANTONIO BALIĆ CROPIX

Nakon razlaza sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem, čije je bio glavni trener, Goran Ivanišević ima mnogo više slobodnog vremena za uživanje sa suprugom Nives Ivanišević, te djecom. Njegova kći Amber Marija Ivanišević je odrasla i bavi se preponskim jahanjem, a sin Emanuel, kojeg je dobio u braku s našim proslavljenim modelom Tatjanom Dragović, svoju budućnost poput svog tate također vidi u tenisu. Goran je, pak, sa suprugom Nives posvećen odgoju sina Olivera, koji će početkom rujna proslaviti svoj šesti rođendan.

image

Goran i Nives Ivanišević

ANTONIO BALIĆ CROPIX

"Drago mi je da Emanuel osjeća strast prema tenisu kao i ja. Ponosan sam na svaki njegov korak, a gledati ga ovako na teniskom terenu, kako gradi svoju karijeru s reketom u rukama, doista je poseban osjećaj", ispričao je Goran Ivanišević lani u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju, te priznao da mu nijedan sportski uspjeh nije važniji od uloge oca. O privatnom životu Goran inače ne voli trošiti mnogo riječi, ali nam je tada otkrio što smatra ključnim za stabilan i čvrst partnerski odnos.

image

U Sarajevu je bio ambasador fondacije UNIQA See Future

ANTONIO BALIĆ CROPIX

"Kada se vratim s putovanja, potpuno se posvećujem Oliveru i Nives. U braku nam je predivno, ali neću sada puno hvaliti da ne ureknem. Nives je veselo biće, zrači posebnom energijom gdje god se pojavi, uvijek je nasmijana, pozitivna... To puno znači u braku ili vezi, da je atmosfera pozitivna. Bez njezine bi podrške bilo teško. Kad mene nema, ona je sama s djetetom, podržavamo se i trudimo se svaki dan biti bolji jedno prema drugome. To je, po meni, tajna sretnog braka", ispričao je Goran Ivanišević.

image

Goran Ivanišević doživio je nezaboravan doček u Sarajevu

ANTONIO BALIĆ CROPIX
image

Bio je zvijezda ekshibicijskog meča

ANTONIO BALIĆ CROPIX
image

Goran Ivanišević pokazao je svoju tenisku vještinu i temperament

ANTONIO BALIĆ CROPIX
Linker
11. rujan 2024 11:06