Gray Sorrenti

 OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
TATINIM PUTEM

Gray Sorenti je sada i službeno nova djevojka Romea Beckhama, a baš kao i on, i ona korača stopama svog slavnog oca

Njezin otac je poznati modni fotograf, najslavniji po kampanji s Kate Moss za parfem Calvina Kleina.

Njezin otac je poznati modni fotograf, najslavniji po kampanji s Kate Moss za parfem Calvina Kleina.

O njemu, njegovim roditeljima, strastima i planovima za budućnost znamo sve, a sada nam je nakon tjedana i mjeseci nedoumica 22-godišnji Romeo Beckham, sin Davida i Victorije Beckham, pojasnio i svoj ljubavni status.

Njegova nova izabranica je američka fotografkinja Gray Sorrenti, s kojom je prvi put snimljen na pariškom Tjednu mode, gdje su oboje prisustvovali reviji brenda Saint Laurent, čije je Gray zaštitno lice pa je posljednjih godina bila doslovce na svakom predstavljanju novih kolekcija francuske modne kuće.

image

Gray Sorrenti na pariškoj reviji Sainta Laurenta u lani u veljači

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

A da je stvar ozbiljna, pokazalo se ovih dana kad su Romeo Beckham, koji je nedavno objavio da odustaje od profesionalne nogometne karijere te da će se ubuduće baviti samo modom, i Gray Sorrenti snimljeni u romantičnoj šetnji u New Yorku. Novi set fotografija, koje je ekskluzivno objavio portal Daily Mail, naveli su Romea Beckhama da prekine šutnju o svom ljubavnom statusu i potvrdi njihovu vezu.

image

Romeo Beckham potvrdio je vezu s Gray Sorrenti

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Prva zajednička fotografija Romea Beckhama i Gray Sorrenti snimljena je u Parizu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

A tko je Grey? Gray Sorrenti je kći slavnog modnog fotografa Marija Sorrentija (52), koji se proslavio provokativnim modnim editorijalima za najuglednije časopise, a devedesetih je snimio kultnu kampanju "Obsession" za Calvin Klein čije je zaštitno lice bila Kate Moss.

No, Mario Sorrenti nije Kate Moss samo gledao kroz objektiv svoje kamere, nego je s njom bio u turbulentnoj vezi nakon čijeg prekida su ostali prijatelji pa je tako prije sedam godina objavio monografiju jednostavnog naziva "Kate" sa 50 dotad neviđenih, intimnih fotografija slavnog modela.

"Mislim da smo oboje dosta utjecali jedno na drugo. Imala je nevjerojatan stil, a ja sam imao puno znanja o umjetnosti i fotografiji. Volim misliti da smo se međusobno inspirirali. Još uvijek smo bliski prijatelji i surađivali smo nebrojeno puta u posljednjih 25 godina.", rekao je fotograf rodom iz Napulja.

image

Kate Moss i Mario Sorrenti bili su u vezi početkom devedesetih

SHUTTERSTOCK

Kako god, čini se da je Gray krenula putem svog oca, pa je dosad snimila kampanje za luksuzne brendove kao što su Loewe i Saint Laurent, a autorica je i portreta Jennifer Lopez za naslovnicu časopisa Harper‘s Bazaar.

Romea su posljednjih mjeseci kuloari povezivali s različitim djevojkama, među kojima su najslavnije bile manekenka Amelia Gray Hamlin, kći američke televizijske zvijezde Lise Rinne i glumca Harryja Hamlina, te influencerica Sophie Julia, koja je prašinu digla objavom da joj je londonski tjedan u društvu Romea Beckhama bio - najbolji tjedan u životu.

Romeo Beckham očito se uživio u ulogu zavodnika nakon što je pet godina proveo u vezi s Miom Regan, za koju je u veljači potvrdio da joj je došao kraj te da su se on i 21-godišnji model rastali.

"Mooch i ja smo se razišli nakon pet godina ljubavi, ali još uvijek smo prijatelji i gajimo uzajamno snažno poštovanje", napisao je Romeo Beckham u objavi kojom je obznanio kraj njihove veze i iseljenje Mije Regan iz doma koji su dijelili.

"Ro i ja smo zajedno odrastali od svoje šesnaeste i proveli najljepše godine skupa. Sad je došlo vrijeme za promjenu, jer ljubav poprima različite oblike i vodi nas različitim putevima u našoj zrelijoj dobi", napisala je Mia Regan.

image

Gray Sorrenti je česta gošća u Parizu, koji smatra svojim drugom domom

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Top model Winnie Harlow, Mario Sorrenti i Gray Sorrenti u New Yorku 2019.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Kako god, čini se da je Gray Sorrenti, koja će 22. prosinca proslaviti svoj 24. rođendan, u Romeu Beckhamu pronašla i svog najdražeg modela, jer je on izjavio da profesionalnu igračku karijeru u engleskom nogometnom klubu Brentfordu, čiji je član lani postao posudbom iz američkog prvoligaša Intera iz Miamija, prekida kako bi se u potpunosti mogao posvetiti - modi.

image

Gray Sorrenti na pariškoj reviji Sainta Laurenta u lani u veljači

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
15. listopad 2024 11:19