Iva Majoli

 NEJA MARKIČEVĆ/CROPIX
Gala svečanost

Iva Majoli uživa na Azurnoj obali, pohvalila se druženjem sa sportskom elitom - Ronaldom i Mikeom Tysonom

Donedavna izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije bila je počasna gošća na humanitarnoj večeri u Antibesu, gdje se susrela s proslavljenim boksačem i brazilskim nogometašem.

Donedavna izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije bila je počasna gošća na humanitarnoj večeri u Antibesu, gdje se susrela s proslavljenim boksačem i brazilskim nogometašem.

Naša najuspješnija tenisačica 46-godišnja Iva Majoli u sportske anale se upisala kao prva, i zasad jedina, osvajačica pariškog Rolland Garrosa, a premda je do ožujka ove godine, dvanaest godina obnašala dužnost izbornice hrvatske ženske teniske reprezentacije, i dalje živi s kovčezima u ruci, baš kao i na vrhuncu svoje profesionalne igračke karijere.

Od udaje za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka iz Milana, njezina baza je u talijanskoj modnoj metropoli, a često zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza dolazi u Zagreb. Tu su i brojna druga putovanja diljem svijeta, jer je Iva Majoli rado viđena gošća na brojnih sportskim i društvenim događanjima, a ovih dana na svom se profilu na Instagramu pohvalila fotografijama s proslave desete obljetnice humanitarne gala svečanosti Mouratoglou Annual Charity Gala. Francuski teniski trener i osnivač teniske akademije na Azurnoj obali na nju je pozvao brojne sportske legende, među kojima su bili brazilski nogometaš Ronaldo, američki boksač Mike Tyson, francuska tenisačica Marion Bartoli, te Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem.

Uzvanike je zabavljao proslavljeni francuski DJ Bob Sinclar, a Iva je u potpisu fotografije napisala kako joj je bilo nevjerojatno lijepo družiti se s nevjerojatnim legendama. Nakon Azurne obale zaputila se na Sardiniju, gdje je, kako je napisala, organizirala obiteljsko druženje sa svojim dragim prijateljima, te najavila da će se idući put svi skupa naći na Maldivima iduće zime.

"Živim u koferima i može se reći da mi se život svodi na pakiranje i raspakiravanje putnih torbi. I moj suprug mnogo putuje, jer kao jedan od najvećih proizvođača papirnate galanterije ima mnoštvo obaveza izvan Milana, pa se nas dvoje uglavnom - lovimo. Ali to sam znala kada sam se udala", ispričala je Iva Majoli lani u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju i otkrila kako joj je u braku super.

image

Supružnici Robert Calegari i Iva Majoli

INSTAGRAM/IVA MAJOLI

"U Robertu sam pronašla prijatelja i partnera bez kojeg više ne mogu zamisliti svoj život. Mislila sam da mi se takva ljubav više nikada neće dogoditi, pogotovo stoga jer je moj muž pravi tradicionalni Talijan, pa sam mu prvo trebala objasniti svoj način života, posao i putovanja. Hvala Bogu da je razuman, upoznao je ljude s kojima radim i putovao je sa mnom po turnirima da vidi kako taj naš sportski svijet funkcionira. Podržava me jer voli sport", ispričala je Iva i zaključila kako joj najvažnije da se Roberto odlično slaže s njezinom kćerkom Mijom, koju je prihvatio kao svoju.

"Naravno, Mia ima svog tatu Stipu, kojeg obožava i koji obožava nju, ali je sada dobila i Roberta koji joj je u svemu podrška. Jako mi je bitno da imaju dobar odnos, da smo obitelj i da se svi međusobno podržavamo. Mia u meni, svom tati i Robertu ima oslonac, i zna da smo svi mi uvijek tu za nju. Naravno, nije lako s tinejdžericom, volimo se i slažemo, ali ima i puno prepirki - no na kraju dana se sve dogovorimo. Mia je super dijete sa svim mušicama koje su za adolescentsku dob - uobičajene", zaključila je Iva Majoli.

image

Iva Majoli u šetnji zagrebačkom špicom

JOSIP MOLER CROPIX
Linker
07. rujan 2024 15:36